blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire
dec 23

Acasă de Crăciun

Bacău

Cu toții ne dorim acum, de sărbători, să mergem acasă … Dar ce te faci când nu ai parte de un loc pe care să-l poți numi astfel, în care să fie cald, curat și uscat? În care să-ți poți odihni trupul obosit de toată agitația de peste zi, de peste an… Ce te faci în cazul în care dormi sub niște bucăți de tablă și vine iarna? Cu o ultimă licărire de speranță, ceri ajutorul … și de aici încolo, Dumnezeu le așează pe toate. Și încetul cu încetul, oamenii se pun în mișcare. Și mai devreme sau mai târziu, răbdarea avută nu rămâne niciodată zadarnică. Uneori …ajunge chiar să fie răsplătită cu un loc pe care să-l poți numi “acasă”.

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate