blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i înţelegea cuv ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Între oameni bunăvoire

 

În lumea în care trăim, este mare nevoie să iubim cu adevărat și să ne sprijinim frățește unii pe alții. Acestea le putem face numai în Dumnezeul Cel în Treime Slăvit, în Una Sfântă, Sobornicească și Apostolească Biserică.

Astfel, în urma publicării a numeroase anunțuri, viețuitorii Schitului Oituz (județul Bacău) au primit mii de nume și pomenesc în mod gratuit atât pe cei vii (aflați în diferite suferințe sufletești și trupești), cât și pe cei adormiți – rugându-se zilnic, la Sfânta Liturghie, respectiv la Parastas, pentru aceștia.

Dar credința fără fapte moartă este. De aceea, sub acoperământul Maicii Domnului, de ani de zile îi ajutăm pe cei aflați în nevoi, prin acțiuni ce oferă elevilor de şcoală, bătrânilor singuri, oamenilor bolnavi și familiilor necăjite cu mulți copii din Onești și din împrejurimi, pachete cu alimente, medicamente, îmbrăcăminte, bani sau orice altceva este necesar.

Având în vedere că majoritatea proiectelor se desfășoară în mare parte pe raza județului Bacău, prin intermediul Asociației Bucuria Celor Necajiti dorim să oferim tuturor posibilitatea de a sprijini într-un mod transparent şi eficient pe cât mai mulţi dintre semenii noştri aflați în situații dificile, din întreaga țară, de aceea facem următorul apel:

Dacă se întâmplă să cunoasteți un om (sau o familie) ce se află cu adevărat într-o împrejurare grea, trimiteți un mesaj la adresa de email intre.oameni.bunavoire@gmail.com cu detaliile aferente cazului (o descriere succintă a problemei persoanei/familiei respective și datele de contact) .

Aceste cazuri vor putea fi regăsite pe acest site la http://www.bucuriacelornecajiti.ro/actiuni (fără a fi menționate însă datele de identificare sau de contact ale persoanelor respective)

Dacă ați dori să vă implicați în sprijinirea sau ajutorarea unuia dintre cazurile expuse mai sus, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: intre.oameni.bunavoire@gmail.com.

Și o vorbă bună contează! Sunt mulți bătrâni singuri și în suferință pe care nu-i vizitează nimeni! Sunt copii care nu au cu cine să se joace! Sunt oameni ca și tine cărora nu le-a spus nimeni un cuvânt de încurajare!

Nevoile sufletești sunt câteodată mai mari decât cele materiale! Să dăruim măcar o clipă din timpul nostru celor aflați în suferință și Bunul Dumnezeu ne va răsplăti însutit!

Slavă întru cei de sus lui Dumnezeu şi pe pământ pace, între oameni bunăvoire!

 

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate