blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i înţelegea cuv ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Donează 2%

După cum știi, fiecare salariat sau pensionar plătește lunar impozit pentru sumele pe care le primește. Conform legii, la sfârșitul anului poți alege tu cum vrei să fie cheltuită o parte din impozitul tău, redirecționând cei 2% din impozitul pe venit către o entitate nonprofit (organizație non-guvernamentală) care servește o cauză dragă ție.

Dacă în anii care au trecut ai ales “Bucuria celor necăjiți” pentru a trimite donația ta, știi că ai adus partea de milostenie oferită celor care au nevoie de ajutor. Ne-ai susținut în eforturile noastre și pentru acest lucru îți mulțumim și te așteptăm să fii iarăși alături de noi. Dacă nu te-ai decis către cine să redirecționezi cei 2% noi îți sugerăm să alegi Asociația Bucuria Celor Necăjiți, Filiala Onești – asociație ce are ca activitate de bază ajutorarea persoanelor cu posibilități financiare reduse. În acest scop colectăm bani, alimente, îmbrăcăminte și orice bunuri materiale necesare traiului zilnic.

Cum sunt folosiți banii proveniți de la tine?

Cu ei vom ajuta persoane cu stare materială precară, copii orfani sau din familii defavorizate, bătrâni, văduve, bolnavi și vom sprijini copii foarte buni la învățătură, dar cu o situație materială foarte grea. Te asigurăm că donația ta va ajunge integral la aceste persoane, întrucât întreaga noastră activitate este realizată pe bază de voluntariat.

Cum să redirecționezi 2% din impozit către Asociația „Bucuria Celor Necăjiți”?

Descarcă și tipărește Formularul 230. În fișierul atașat mai jos datele noastre sunt deja completate, tu trebuie doar să înscrii la punctul I (Date de identificare a contribuabilului) cu majuscule, datele tale personale. Apoi să semnezi şi să completezi data. Suma nu e obligatoriu să fie completată, întrucât organul fiscal va calcula şi va vira suma admisă, conform legii.

Apoi depune acest formular sau trimite-l prin poștă la organul fiscal de care aparții (Administrația Finanțelor Publice) până pe 23 mai 2015 (data înregistrării sau a poștei) într-un singur exemplar. Dacă ți se pare greu, îl putem depune noi pentru tine. Fie ni-l trimiți scanat pe adresa bucuriacelornecajiti@gmail.com, fie ne putem întâlni direct cu tine să îl preluăm. În acest sens, pentru mai multe detalii te rugăm contactează-ne.

Mulțumim anticipat tuturor celor care ne susțin în eforturile noastre caritabile.

Documente utile

Formularul 2% (50 KB) 12.05.2016
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate