blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i înţelegea cuv ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Despre noi

Asociatia ,,Bucuria Celor Necajiti” a luat fiinta din nevoia sufleteasca a unor oameni, cu credinta in Bunul Dumnezeu, de a-i ajuta pe semenii lor. Sunt oameni obisnuiti ca si TINE care au inteles ca doar unindu-si fortele si punand mana de la mana mai pot face ceva in zilele noastre pentru CEI NECAJITI si nu numai.

Asociatia isi desfasoara activitatea pe baza de voluntariat. Membrii asociatiei colecteaza bani, alimente, imbracaminte, orice bunuri materiale necesare traiului zilnic. Toate acestea ajung la oamenii nevoiasi.

Intr-o lume uneori prea moderna noi ne bazam pe valorile traditionale: CREDINTA, CINSTE, INCREDERE IN OAMENI, MILA si SPERANTA

Trebuie sa intelegi ca banii sau bunurile donate ajung de la TINE la CEI NECAJITI sau UITATI, din preajma TA, pe care ii cunosti si pe care ACUM, cu sprijinul nostru, ii POTI AJUTA:

  • persoane cu stare materiala precara
  • copii orfani sau din familii defavorizate
  • batrani, vaduve, bolnavi
  • sprijinirea copiilor foarte buni la invatatura dar cu o situatie materiala foarte grea

Daca vrei sa ne cunosti, sa te convingi de adevarul celor de mai sus si, mai ales, daca vrei sa fii VOLUNTAR ACTIV sau COLABORATOR sau doar DONATOR PERMANENT sau OCAZIONAL, daca VREI SA AJUTI pe cei din jurul tau, contacteaza-ne!

Misiune

  • sa facem acte de caritate, in scopul ajutorarii celor nevoiasi, a celor aflati in suferinta sau a celor cu situatie familiala si materiale precara.
  • sa ne implicam in proiecte sociale, educationale, culturale in vederea cunoasterii, pastrarii si promovarii valorilor morale, spirituale si culturale.
  • sa promovam voluntariatul ca mod de implicare a comunitatii in solutionarea problemelor cu care se confrunta.
  • sa promovam solidaritatea si intrajutorarea umana in lupta cu boala, suferinta, inechitatea sociala.
  • sa cooperam cu autoritatile locale in identificarea si ajutorarea membrilor comunitatii.
  • sa acordam consultanta si consiliere in domeniul respectarii drepturilor omului, dezvoltarii constiintei civile si religioase.
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate