blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Dăruind vei dobândi

Căutăm prieteni colaboratori!

Dacă am face socoteala cheltuielilor cu totul zadarnice şi de prisos pe care fiecare dintre noi le facem în anumite momente şi dacă le-am strânge sub forma unei contribuţii de binefacere, am avea, la nivel de ţară, mai multe azile decât bătrâni, mai multe şcoli decât elevi, mai multe centre sociale decât asistaţi şi tot ne-ar mai rămâne bani.

Lucrurile nu stau din nefericire aşa şi de aceea noi Asociaţia ,,Bucuria celor necăjiţi” încercăm să schimbăm, cu ajutorul dumneavoastră, câte ceva.

Cum ne puteți ajuta?

Dacă dumneavoastră sau un prieten al dumneavoastră, aveți un magazin, o librărie, o farmacie, oriunde în România, puteți găzdui o cutiuță pentru mici donații, înscripționată și personalizată cu sigla Asociației "Bucuria Celor Necăjiți".

Cu fondurile strânse în cutiuța noastră vom putea ajuta împreună pe cineva aflat în impas. Dumneavoastră nu aveți nimic de pierdut. Dimpotrivă, cu banii strânși, vom achiziționa produse din magazinul dumneavoastră, pe care le vom dărui celor nevoiași.

Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate