blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i înţelegea cuv ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Ai ales oraşul Bucureşti

sep 12
MARATONUL RECHIZITELOR
Bucureşti
Foto
Asociatia BUCURIA CELOR NECAJITI impreuna cu partenerul oficial BMF GRUP si cu sprijinul Academiei de Property si Facility Management, al Asociatiei T.A. – Traieste Altfel si al Cinema One Brasov au reusit sa incheie cu succes MARATONUL RECHIZITELOR si sa indeplineasca obiectivul final, acela de a darui 510 ghiozdane echipate scolarilor si prescolarilor din comuna Malureni, judetul Arges.Ne bucuram ca am ales comuna Malureni pentru desfasurarea a ..
dec 11
Deznodamant Supralicitatie caritabila
Bucureşti
Foto
Deznodamantul < Supralicitatiei caritabile “Bucuria celor necajiti”, Bucuresti, 19.11.2016 > Evenimentul s- a născut din dorința unor oameni, cu inima mare, de a ajuta si a face bine semenilor care au nevoie. Motorul acestei acțiuni este Domnica Poiana de la firma Chemomed din București ajutata îndeaproape si cu toată dăruirea si implicarea de către colegele ei si de oneșteanca noastră, actrita Aniela Petreanu. Sala de dans in care a fost eveni ..
nov 15
19 noiembrie 2016 - Eveniment caritabil
Bucureşti
Foto
Va invit sa-mi fiti alaturi sambata la acest eveniment sa ne binedispunem si sa ne adunam puterile sa ii ajutam pe cei care au nevoie sa ne simta aproape.Din recunostință pentru darurile cu care bunul Dumnezeu ne-a miluit și din iubire pentru aproapele, organizăm sâmbătă, 19 noiembrie, începând cu orele 19.00, la Studioul de dans Good Mood (Str. Maria Moscu Hagi, nr. 5, sector 1, Bucuresti), un eveniment caritabil dedicat Asociației “Bucuria celo ..
mai 28
Acțiuni mai 2012
Bucureşti
Foto
22 de copii de la Centrul de Plasament Sf. Maria din sectoul 5 si 10 tineri de la "Fundatia Usa Deschisa" din sectorul 6 au fost la concertul "Tineri interpreti si Muzica lumii" organizat de Reporter Media Production in colaborare cu Fundatia Reporter pe 12 mai 2012. O parte din banii stransi din vanzarea biletelor au fost donati tinerilor interpreti, copii foarte talentati dar fara posibilitati materiale. Maria Lupea din Bucuresti, din pensi ..
ian 04
Copiii de la Centrul de Plasament "Sfanta Maria"
Bucureşti
In data de 3 ianuarie 2012 copiii de la Centrul de Plasament "Sfanta Maria" din Bucuresti, strada Trompetului Nr 117, au primit rechizite in valoare de 5000 Ron. Aceste rechizite erau foarte necesare pentru a continua noul trimestru al anului scolar. Copiii nu mai sunt in centru, ci stau in 3 apartamente inchiriate. Nevoile sunt : detergenti, pasta de dinti, periute, sapun, sampon, incaltaminte, haine si nu in ultimul rand dulciuri. Cei aflati ..
oct 26
Actiuni si impliniri
Bucureşti
Foto
Andreea Dumitran, fetita de 11 ani care a fost diagnosticata in 2009 cu tumora de trunchi cerebral, a fost la control in Germania si se pare ca starea ei s-a imbunatatit. Ne bucuram ca am reusit sa spijinim, cu ajutorul asociatiei, o mare parte din cheltuielile necesare pentru deplasarea la clinica din Germania, repetarea RMN-ului si parte din tratamentul cu Biobran (un medicament naturist pentru imunitate). Credem ca rugaciunile noastre catre ..
aug 05
Acţiuni luna iulie
Bucureşti
Prin intermediul unui contract de sponsorizare am reusit sa redam sansa la viata Dlui Bogaciu Chiru, care a suferit o interventie chirurgicala pe cord si i s-a implantat un aparat Pacemaker in anul 2007. Acest aparat a trebuit schimbat, deoarece durata de functionare a fost de 4 ani, iar Asociatia a ajutat cu suma de 3000 Euro pentru achizitionarea noului aparat iar interventia a fost un succes. O alta actiune de ajutorare o include pe Ioana D ..
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate