blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i înţelegea cuv ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Ai ales oraşul Braşov

iul 09
Acţiuni Brasov 2013 - 2014
Braşov
Decembrie 2013 - Lectii de schi pentru o fetita din sistemul de protectie sociala a judetului Brasov; Paste 2013 - Cadouri pentru 10 copii institutionalizati din jud. Brasov: pantaloni, ciorapi, deo, strugurel; 1 Iunie 2013 - Tricouri si geci de ploaie pentru 10 copii institutionalizati din jud. Brasov; Paste 2014 - Cadouri pentru 10 copii institutionalizati din jud. Brasov: incaltaminte si ceasuri de mana.
mai 09
Activitate mai 2012
Braşov
O familie cu conditie sociala modesta din Brasov a primit ajutor cu alimente si medicamente in valoare de 600 RON.
apr 15
Acţiune de Sfintele Sărbători de Paşti
Braşov
Foto
Hristos a înviat! Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti 10 copii de la casa de copii Zărneşti au primit din partea Asociaţiei "Bucuria celor necăjiţi" din Braşov incaltaminte, rechizite si dulciuri. La Cantina de Ajutor Social din Săcele s-a cumpărat pască şi cozonac pentru toata lumea.
mar 29
Activitate martie 2012
Braşov
Foto
Alexandru, baiatul cel mare de la casa de copii din Zarnesti, a primit pantofii de alergare din imagine. Toate acestea au fost necesare in vederea sustinerii examenului psihologic si a probelor sportive la Liceul militar Breaza. Toate probele au fost trecute cu brio! Mai urmeaza examenul la matematica si romana, probabil la inceputul lui iunie.
mar 05
Moș Crăciun la cantina socială
Braşov
Copiii din evidenta cantinei din Săcele s-au bucurat și anul acesta de darurile primite de la Moș Crăciun:
feb 21
Acțiune de Crăciun 2011
Braşov
Iată cateva fotografii de la actiunea de Craciun facuta la o casa de copii din Zarnesti, jud Brasov.
oct 03
Activitatea Asociatiei BCN Brasov – anul 2011
Braşov
06 ianuarie 2011 - Ajutor pt o doamna avand un copil ce sufera de un handicap locomotor; 10 februarie 2011 - Ajutor pentru nastere pentru o mama cu probleme sociale; 15 februarie 2011 - Ajutor pentru o familie nevoiasa cu trei copii din Piata Sfatului, Brasov; 02 martie 2011 - Ajutor pt. cei 3 copii fara mama de pe B-dul Al. Vlahuta, Brasov (alimente, haine); 15 martie 2011 - Ajutor pentru o familia cu 5 copii din Str. Carierei, Brasov (ali ..
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate