blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Ai ales oraşul Bacău

ian 04
Actiunea din 21 decembrie 2018
Bacău
Foto
In cer si pe pamant un singur lucru esteCare-mpartindu-se nu scade , ci se inmulteste: BUCURIA!Asa ca asta seara, cativa dintre membrii Asociatia Bucuria Celor Necajiti , Filiala Bacau, au strabatut troienele si nametii pana la ...o pravalie locala si au cules de pe rafturi bunatati menite sa aduca bucuria Nasterii lui Hristos si in casele celor pentru care grijile cosului zilnic ar fi fost cam peste masura puterii lor. Asa ca iata-ne infofoliti ..
dec 09
Actiune din decembrie 2016
Bacău
Foto
Am reusit si anul acesta sa aducem zambete pe fetele celor mici si nevoiasi de Sfantul Nicolae. Multumim tuturor celor care ne-au ajutat sa ducem la bun sfarsit actiunea.
dec 23
Acasă de Crăciun
Bacău
Cu toții ne dorim acum, de sărbători, să mergem acasă … Dar ce te faci când nu ai parte de un loc pe care să-l poți numi astfel, în care să fie cald, curat și uscat? În care să-ți poți odihni trupul obosit de toată agitația de peste zi, de peste an… Ce te faci în cazul în care dormi sub niște bucăți de tablă și vine iarna? Cu o ultimă licărire de speranță, ceri ajutorul … și de aici încolo, Dumnezeu le așează ..
dec 10
Sarbatoarea Sfantului Ierarh Nicolae
Bacău
Era dimineața devreme și afară era înnorat. O biserică mică pentru câți creștini urmau să intre în ea. Și mai mici, și mai mari. Înăuntru… atmosferă de slujbă și rugăciune. La sfârșitul Sfintei Liturghii, nerăbdarea, curiozitatea și emoția se citeau mai ales pe chipurile copiilor. După câteva cuvinte calde rostite de părintele paroh, fiecare din cei mici au primit câte ceva dulce. Nu e mare lucru … ați putea spune ..
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate