blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Acţiuni

sep 29
A murit singur
Oneşti
Foto
L-am cunoscut putin, intr-o perioada a vietii dumnealui in care n-o ducea prea bine. Cazuse si isi fracturase piciorul. Statuse in spital 3 saptamani dupa care a ajuns acasa, prin grija celor de la Asistenta Sociala Onesti. Cineva care a inteles ca in camaruta lui se ingramadisera toate problemele unui om de 88 de ani care nu-si mai putea purta singur de grija, a cerut ajutorul altor servicii ale Primariei Onesti si oamenii i-au igienizat locuint ..
aug 02
Acțiuni Iunie - Iulie 2014
Oneşti
Foto
La Sarbatoarea Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, pe 29 iunie 2014, am oferit masa de hram, ciorba de ied, sarmale, orez cu friptura, clatite cu urda si caise, paine, sucuri si prajituri pt minorii de la Penitenciarul din Tg Ocna. Au fost 50 de minori participanti la Sf Liturghie si alte 20 de persoane care au participat alaturi de ei la aceasta Sarbatoare. Tot in luna iunie 2014 au mai fost miluite 3 familii care trec printr-o situatie financia ..
iul 09
Acţiuni Brasov 2013 - 2014
Braşov
Decembrie 2013 - Lectii de schi pentru o fetita din sistemul de protectie sociala a judetului Brasov; Paste 2013 - Cadouri pentru 10 copii institutionalizati din jud. Brasov: pantaloni, ciorapi, deo, strugurel; 1 Iunie 2013 - Tricouri si geci de ploaie pentru 10 copii institutionalizati din jud. Brasov; Paste 2014 - Cadouri pentru 10 copii institutionalizati din jud. Brasov: incaltaminte si ceasuri de mana.
iun 15
Acţiuni de Rusalii şi de Sfânta Treime
Oneşti
Foto
Asociatia Bucuria Celor Necajiti, a daruit in preajma Sarbatorii de Rusalii o masa calda celor 30 persoane aflate la Asociatia „Binecuvantati copiii”. Altor 50 de persoane nevoiase le-au oferit un pachet cu hrana calda, oua rosii, cozonac, branza si dulceata. Petronela a fost ajutata cu alimente si bani pe perioada internarii cu baietelul Petrut-Adrian. Saptamanal, oamenii strazii si 2, 3 familii nevoiase primesc hrana si imbracaminte. Copii ..
apr 23
Bucuria Învierii Domnului
Oneşti
Foto
Pregatite de inimoasele voluntare ale Asociatiei “Bucuria celor Necajiti”, alimentele distribuite in perioada 13 -18 aprilie 2013, au bucurat pe toti cei care le-au primit. Pachetul pregatit cu multa truda, ca masa pentru Sfintele Pasti de anul acesta, pentru fiecare persoana nevoiasa in parte, a fost alcatuit din urmatoarele produse: un borcan de 720 ml cu sarmale, un borcan de 720 ml de tocanita cu carne, o paine, un sfert de cozonac, un o ..
mar 24
Acţiune de Buna Vestire
Oneşti
Foto
In cinstea Sarbatorii Bunei Vestiri, Asociatia BUCURIA CELOR NECAJITI a ajuns cu pachete continand mancare gatita: sarmale, peste marinat, ciorba de fasole, zacusca de ghebe, dulceata de afine, paine, prajituri si o iconita a sarbatorii, la 200 persoane sarace din zona de jos a mun. Onesti: strazile Victor Babes, Calea Marasesti, cartier TCR, etc. si la 30 de persoane din localitatile Slanic Moldova si Cerdac. Produsele au fost preparate prin vo ..
mar 18
Marșul pentru viață
Foto
Asociația "Bucuria Celor Necăjiți" și Asociația de Tineret ONESTIN vă invită să participați la Marșul pentru Viață, ediția 2014, care va avea loc pe data de 21 martie, ora 12:00.
mar 12
Acțiune “Familia nevoiașă”
Foto
Luni 10 martie 2014, in cadrul actiunii “Familia nevoiasa”, voluntarii Asociatiei “Bucuria celor Necajiti” au distribuit pachete cu alimente la 29 de familii (reprezentand 53 de persoane) din blocul K 58 din Onesti si la 3 familii cu multi copii (reprezentand 18 persoane) din Onesti si Bratila. Pachetele contineau mancare gatita de post (ciorba, tocanita, muraturi), dulceata, paine, zacusca, etc. Din banii stransi, prin donatiile dumneav ..
feb 24
Actiunea din sambata Mosilor de Iarna
Oneşti
Foto
Cu ajutorul Maicii Domnului, in Sambata Mosilor de Iarna, pe 22 februarie 2014, voluntarii Asociatiei Bucuria celor Necajiti au pregatit pt persoanele nevoiase din mun Onesti, 60 kg fasole cu carnati, 60 kg mazare cu piept de pui, 60 kg de varza calita cu carne afumata, 60 kg orez cu ciuperci si afumatura, 100 kg ciorba dreasa, 120 litri lapte cu orez, 60 kg dulceata gutui, 100 branzoaice, 200 paini si 100 prajituri Magura care au fost distribuit ..
feb 08
Ultima actiune - Proiect "Averea mea este ceea ce stiu"
Oneşti
Foto
Ora 10 - Vizita la Fabrica de produse de patiserie Serban, de la intrarea in Satul Catolic Imbracati in halate albastre si cu papucei albastri pt incaltaminte, cu totii aratam ca niste strumfi. Vizita nu a fost lunga, fabricuta nu este mare, dar ne-a placut sa vedem conditiile de farmacie in care sunt produse patiseriile pe care noi le mancam cu atata placere. Am vazut aici cuptorul de paine, dospitorul, masina de copt covrigi, muncitorii patise ..
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate