blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare!

Acţiuni

oct 03
Proiectul "Familia nevoiașă"
Oneşti
Foto
Prin proiectul “FAMILIA NEVOIASA”, sustinut financiar de Primaria si Consiliul local al Municipiului Onesti, inceput de Asociatia “Bucuria celor necajiti” inca din iulie 2014, si demarat oficial pe data de 20.09.2014, asiguram constant, prin actiuni saptamanale, pachete cu alimente si alte bunuri pentru 100 de onesteni aflati in dificultate. O suta de persoane aflate in dificultate (in special batrani, familii numeroase, bolnavi, cu veni ..
sep 29
O mica bucurie, un mare necaz, un strigat de ajutor
Oneşti
Foto
O raza de bucurie a aparut in viata unei familii sarace, sambata 27.09.2014, cand la Biserica din Borzesti a avut loc botezul ortodox al micutului Stefan, de catre preotul paroh Petrica Cautis. Au pregatit toate si au participat la acest fericit eveniment, alaturi de familia Condei, membrii Asociatiei “Bucuria celor necajiti” care i-au fost si nasi de botez. Cu totii, noi cei care am participat “am primit un dar minunat, lumina botezului c ..
sep 29
A murit singur
Oneşti
Foto
L-am cunoscut putin, intr-o perioada a vietii dumnealui in care n-o ducea prea bine. Cazuse si isi fracturase piciorul. Statuse in spital 3 saptamani dupa care a ajuns acasa, prin grija celor de la Asistenta Sociala Onesti. Cineva care a inteles ca in camaruta lui se ingramadisera toate problemele unui om de 88 de ani care nu-si mai putea purta singur de grija, a cerut ajutorul altor servicii ale Primariei Onesti si oamenii i-au igienizat locuint ..
aug 02
Acțiuni Iunie - Iulie 2014
Oneşti
Foto
La Sarbatoarea Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, pe 29 iunie 2014, am oferit masa de hram, ciorba de ied, sarmale, orez cu friptura, clatite cu urda si caise, paine, sucuri si prajituri pt minorii de la Penitenciarul din Tg Ocna. Au fost 50 de minori participanti la Sf Liturghie si alte 20 de persoane care au participat alaturi de ei la aceasta Sarbatoare. Tot in luna iunie 2014 au mai fost miluite 3 familii care trec printr-o situatie financia ..
iul 09
Acţiuni Brasov 2013 - 2014
Braşov
Decembrie 2013 - Lectii de schi pentru o fetita din sistemul de protectie sociala a judetului Brasov; Paste 2013 - Cadouri pentru 10 copii institutionalizati din jud. Brasov: pantaloni, ciorapi, deo, strugurel; 1 Iunie 2013 - Tricouri si geci de ploaie pentru 10 copii institutionalizati din jud. Brasov; Paste 2014 - Cadouri pentru 10 copii institutionalizati din jud. Brasov: incaltaminte si ceasuri de mana.
iun 15
Acţiuni de Rusalii şi de Sfânta Treime
Oneşti
Foto
Asociatia Bucuria Celor Necajiti, a daruit in preajma Sarbatorii de Rusalii o masa calda celor 30 persoane aflate la Asociatia „Binecuvantati copiii”. Altor 50 de persoane nevoiase le-au oferit un pachet cu hrana calda, oua rosii, cozonac, branza si dulceata. Petronela a fost ajutata cu alimente si bani pe perioada internarii cu baietelul Petrut-Adrian. Saptamanal, oamenii strazii si 2, 3 familii nevoiase primesc hrana si imbracaminte. Copii ..
apr 23
Bucuria Învierii Domnului
Oneşti
Foto
Pregatite de inimoasele voluntare ale Asociatiei “Bucuria celor Necajiti”, alimentele distribuite in perioada 13 -18 aprilie 2013, au bucurat pe toti cei care le-au primit. Pachetul pregatit cu multa truda, ca masa pentru Sfintele Pasti de anul acesta, pentru fiecare persoana nevoiasa in parte, a fost alcatuit din urmatoarele produse: un borcan de 720 ml cu sarmale, un borcan de 720 ml de tocanita cu carne, o paine, un sfert de cozonac, un o ..
mar 24
Acţiune de Buna Vestire
Oneşti
Foto
In cinstea Sarbatorii Bunei Vestiri, Asociatia BUCURIA CELOR NECAJITI a ajuns cu pachete continand mancare gatita: sarmale, peste marinat, ciorba de fasole, zacusca de ghebe, dulceata de afine, paine, prajituri si o iconita a sarbatorii, la 200 persoane sarace din zona de jos a mun. Onesti: strazile Victor Babes, Calea Marasesti, cartier TCR, etc. si la 30 de persoane din localitatile Slanic Moldova si Cerdac. Produsele au fost preparate prin vo ..
mar 18
Marșul pentru viață
Foto
Asociația "Bucuria Celor Necăjiți" și Asociația de Tineret ONESTIN vă invită să participați la Marșul pentru Viață, ediția 2014, care va avea loc pe data de 21 martie, ora 12:00.
mar 12
Acțiune “Familia nevoiașă”
Foto
Luni 10 martie 2014, in cadrul actiunii “Familia nevoiasa”, voluntarii Asociatiei “Bucuria celor Necajiti” au distribuit pachete cu alimente la 29 de familii (reprezentand 53 de persoane) din blocul K 58 din Onesti si la 3 familii cu multi copii (reprezentand 18 persoane) din Onesti si Bratila. Pachetele contineau mancare gatita de post (ciorba, tocanita, muraturi), dulceata, paine, zacusca, etc. Din banii stransi, prin donatiile dumneav ..
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate