blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare!

Acţiuni

apr 03
Câștigător concurs Picături
Oneşti
Foto
CONCURSUL NOSTRU ARE UN CASTIGATOR: Ma numesc Carmen Gimbutan si va trimit acest mesaj pentru concurs, in numele fetitei mele pe nume Maria, in varsta de 4 ani si 10 luni. Ea a fost cea care a inceput sa colectioneze "picaturile de intelepciune", de cand era foarte mica. Desi micuta cand a inceput sa aleaga dintre biletelele din bolul de la Mall, ma intreba de fiecare data ce scrie, iar eu incercam sa-i explic cat mai aproape de intelegerea ei, ..
apr 02
Acțiuni februarie 2015
Oneşti
Si in luna februarie 2015, pentru cei 100 de onesteni aflati in dificultate, am continuat proiectul “FAMILIA NEVOIASA”, sustinut financiar de Primaria si Consiliul local al Municipiului Onesti, in care voluntarii Asociatiei “Bucuria celor necajiti” distribuie pachete cu alimente si alte bunuri de stricta necesitate. Continuam, de asemenea, prin proiectul "SA CRESTI MARE!", sa asiguram de trei ori pe saptamana gustarea zilnica, celor 50 d ..
feb 24
Concurs
Oneşti
Foto
Am ajuns la picăturile de înţelepciune (răvaşele) cu numărul 100. Pentru că aţi fost alături de noi în această călătorie, dorim să sărbătorim împreună acest moment. Organizăm un concurs la sfârşitul căruia vom acorda trei premii sub forma unor cărţi. Ce aveţi de făcut pentru a participa la concursul nostru? Să trimiteţi un singur e-mail pe adresa asociaţiei noastre, bucuriacelornecajiti@gmail.com în care să ne spu ..
feb 09
Acțiuni ianuarie 2015
Oneşti
Foto
In preajma sarbatorii Botezului Domnului 2015: Am dus la Azilul de noapte, deschis de Primaria Onesti, pe timp de iarna, pentru oamenii strazii, pentru cca 15 persoane: ciorba, pilaf cu carne, colacei, prajituri, etc. Copiilor singuri din Gara CFR Onesti le-am dus prajituri si paine. Petronelei Ciorteanu i-am dus alimente gatite si produse alimentare, dar si pijamale, prosop si 50 lei in pregatirea unei apropiate nasteri. Pe 8 ian ..
dec 29
În preajma Crăciunului
Oneşti
Foto
Actiunile Asociatiei “Bucuria celor necajiti” in preajma sarbatorii Nasterii Domnului - 2014 “La Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos, mai înainte de toate, să dați slavă milostivirii și bunătății celei negrăite a Mântuitorului nostru Iisus Hristos și Preacuratei și Preasfintei Fecioare Maria, care a slujit la Nașterea Lui, că ne-a învrednicit pe toți să mai ajungem încă o dată Nașterea Domnului și să ..
dec 23
Acasă de Crăciun
Bacău
Cu toții ne dorim acum, de sărbători, să mergem acasă … Dar ce te faci când nu ai parte de un loc pe care să-l poți numi astfel, în care să fie cald, curat și uscat? În care să-ți poți odihni trupul obosit de toată agitația de peste zi, de peste an… Ce te faci în cazul în care dormi sub niște bucăți de tablă și vine iarna? Cu o ultimă licărire de speranță, ceri ajutorul … și de aici încolo, Dumnezeu le așează ..
dec 22
“Bucuria celor Necăjiți” la Oituz
Oneşti
Foto
Cu ocazia Sfintei Sarbatori a Craciunului, Asociatia “Bucuria celor Necajiti” a daruit pachete - cadou pentru cei 60 de elevi de la Scoala Gimnaziala Oituz, elevi ce fac parte din proiectul "Sa cresti mare". Fiecare pachet a avut in compozitia sa fructe (portocale), dulciuri ( biscuiti si ciocolata) si o iconita cu Nasterea Domnului.
dec 20
Ghetuțe de Sf. Nicolae
Oneşti
Foto
Cu ocazia sarbatorii Sfantului Nicolae, Asociatia Bucuria celor Necajiti a daruit 25 de perechi de ghetute pentru fratiorii mai mici ai elevilor de la Scoala Gimnaziala Oituz. Ravasul nostru, din cutiuta cu ghetute, a avut urmatorul text: Cu ocazia sărbătorii Sf. Nicolae, Asociația "Bucuria celor necăjiți" are bucuria de a vă dărui ghetuțele pe care moșul să le umple cu bunătăți. Fie ca Sfintele Sărbători de iarnă să vă aducă ..
dec 10
Sarbatoarea Sfantului Ierarh Nicolae
Bacău
Era dimineața devreme și afară era înnorat. O biserică mică pentru câți creștini urmau să intre în ea. Și mai mici, și mai mari. Înăuntru… atmosferă de slujbă și rugăciune. La sfârșitul Sfintei Liturghii, nerăbdarea, curiozitatea și emoția se citeau mai ales pe chipurile copiilor. După câteva cuvinte calde rostite de părintele paroh, fiecare din cei mici au primit câte ceva dulce. Nu e mare lucru … ați putea spune ..
oct 24
Proiectul “Sa cresti mare!”
Oneşti
Foto
Sunt printre noi copii care ajung la scoala flamanzi, pe care-i doare capul de foame si care din aceasta cauza nu se pot concentra la invatatura. Asociatia “Bucuria celor necajiti” a mai avut si in anii precedenti actiuni prin care daruia pachetelul de pauza mare unor elevi din familii aflate in dificultate. Si in aceasta toamna am demarat un asemenea proiect, denumit “Sa cresti mare!”. Aceasta urare facuta din inima de voluntar si cu d ..
înainte înapoi 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 13
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate