blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Acţiuni

ian 05
Actiuni Decembrie 2015
Oneşti
Foto
Pentru a intampina cum se cuvine Nasterea Domnului Iisus Hristos, 240 de persoane (din care 10 familii din Bogdanesti si 10 familii din Oituz - in total 104 persoane, la care s-au adaugat familii sarace din cartierele Belci si Borzesti ale Onestiului, familia Petronelei, familia Paciu, etc.) au primit pachete continand: ciorba, orez, fasole, mazare (toate cu carne), ulei, zahar, orez, malai, faina, pateuri, branza, salam, carnati, slanina, portoc ..
dec 19
Actiune caritabila elevi
Oneşti
Foto
In data de 18 dec. 2015 elevii scolii ,,Emil Racovita" insotiti de d-na prof. Cosa Elena Daniela au desfasurat o activitate caritabila inedita: au facut cumparaturi si au ajutat o familie necajita dintre cele aflate in atentia Asociatiei „Bucuria celor necajiti”.
dec 04
Filmul ortodox de desene animate SERAFIMA
Oneşti
Foto
Pe 3 decembrie, in preajma Sarbatorii Sfantului Ierarh Nicolae – Patronul spiritual al mun. Onesti, am difuzat la Biblioteca municipala „Radu Rosetti” din Onesti, filmul ortodox de desene animate SERAFIMA, prilej cu care au fost distribuite 106 pachetele cu dulciuri tuturor copiilor prezenti (copii din Onesti, Oituz si Casin). Alte 94 de pachetele cu dulciuri au fost distribuite ulterior copiilor de la Scolile gimnaziale din Oituz si Bogdan ..
dec 03
Actiuni Noiembrie 2015
Oneşti
Continuam proiectul “FAMILIA NEVOIASA”, prin care 100 de onesteni aflati in dificultate, primesc pachete cu alimente si alte bunuri de stricta necesitate, distribuite de voluntarii asociatiei noastre. Ramanem aproape si de oamenii strazii, copii strazii si ceilalti asistati ai nostri. Numarul copiilor din familii sarace, care invata la Scolile Gimnaziale din Oituz si Bogdanesti, care prin proiectul "SA CRESTI MARE !", primesc gustarea zilnic ..
nov 03
Actiuni Octombrie 2015
Oneşti
Foto
Am reluam proiectul “SA CRESTI MARE !” prin care asiguram, de 3 ori pe saptamana, sandwich-ul din pauza mare pentru 80 copii scolari, proveniti din familii nevoiase, care invata la Scoala Generala din Oituz. La pregatirea acestor sandwich-uri suntem ajutati de o echipa inimoasa de tineri de la Onestin. Proiectul “FAMILIA NEVOIASA”, prin care 100 de onesteni saraci, primesc pachete cu alimente si alte bunuri de stricta necesitate merge ma ..
oct 30
Halloween-ul, o “sărbătoare” de care nu avem nevoie
Oneşti
Creştinii noştri mai puţin duşi la Biserică serbează pe 31 octombrie Halloween-ul (acesta fiind al doilea import în materie de sărbători, după celebrul de pe acum Valentine's Day). Mulţi consideră că sărbatoarea Haloween-ului (All Hallow's Eve) este doar seara (ajunul) de dinaintea Zilei tuturor sfinţilor (All Saint's Day), praznicul romano-catolic din 1 noiembrie. Americanii îşi amintesc acum de morţii lor, celebrează victoria ..
oct 28
Dragii nostri prieteni necajiti
Oneşti
Foto
Rugaciune pentru cei care m-au ajutat! Dumnezeul meu, Tie iti sunt dator a multumi pentru dulcele simtamant al dragostei si ocrotirii de care ma bucur. Tu cel ce esti izvorul tuturor bunatatilor, revarsa binecuvantarea si binefacerile Tale peste aceia pe care inima mea ii cinsteste si ii iubeste, pe membrii Asociatiei “Bucuria celor necajiti”. Apara-i de toate primejdiile ce bantuie viata muritorilor de pe pamant. Fa Doamne sa rasara asupra ..
oct 09
Vizionarea filmului 7 Cuvinte
Oneşti
Foto
Naşterea la Mahmudia, în inima Deltei Dunării, i-a oferit lui Gheorghe Calciu şansa de a trăi o viaţă frumoasă şi tihnită în paradisul apelor, în mijlocul zăvoaielor şi al bălţilor, unde să mâne bărcile, de unde să se întoarcă acasă cu plasele pline de peşte, împresurat de frumuseţea sălbatică, de cântecul neasemuit al vietăţilor, de „viaţa foşnitoare”, cum el însuşi o numea, atât de neaşteptat, cucerit de ..
oct 05
Actiuni septembrie 2015
Oneşti
La inceput de an scolar copii (scolari si prescolari) din familiile sarace aflate in evidenta noastra au primit rechizite, ghiozdane, penare si hainute, noi sau din donatii. Copii Melindei au primit un ajutor in bani pentru a-si cumpara uniforme scolare. Georgica a primit un ajutor financiar de 300 lei pentru rezolvarea unor probleme personale grave. O mama din Jevreni avand un copil bolnav de cancer a primit un ajutor financiar de 200 lei pen ..
sep 02
Actiuni august 2015
Oneşti
In cinstea sarbatorii Adormirii Maicii Domnului au fost daruite pachete cu alimente (zahar, ulei, orez, bullion, etc.) la peste 100 de persoane sarace din Onesti si localitatile inconjuratoare. Familiile nevoiase care locuiesc in Gara Borzesti au primit si ele ajutorul nostru in alimente si haine. De asemenea s-au cumparat medicamente pentru cei cativa bolnavi aflati in atentia noastra, precum si lapte praf si pampers pentru copii mici din famil ..
înainte înapoi 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 15
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate