blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Acţiuni

mai 27
Filmul lunii mai 2016
Oneşti
Foto
Filmul rusesc cu titlul complet „Stareţul Paisie şi eu, stând cu picioarele în sus” produs in 2012, in regia lui Alexandru Stoliarov, are la bază pilde şi şi istorioare despre cuviosul Paisie Aghioritul, care sperăm să aducă lumină şi bucurie şi în sufletele celor care il vor viziona.Filmul, cu o durata de 1 ora si 21 minute, ne vorbeste despre “Isihia”, care înseamnă liniște (în limba greacă). Monahismul este calea spr ..
mai 07
Activitati de Sfintele Paste 2016
Oneşti
Foto
"Dumnezeu poate sa le faca singur pe toate dar,in marea Lui marinimie, ne baga si pe noi in seama si ne lasa, din cand in cand, sa mai intram in cate o lucrare." (Parintele Nicolae Tanase, vorbind despre activitatea lui cu copiii de la Valea Plopului)Cu ajutorul Domnului nostru Iisus Hristos și al Măicuței Sale, Preasfânta Născătoare de Dumnezeu – „Bucuria celor necăjiţi”, au primit pachete, cu produse specifice de Paști, 2223 de p ..
apr 20
Filmul lunii aprilie 2016
Oneşti
Foto
Tarul este un film artistic rusesc in care credinta infrunta erezia, iubirea infrunta ura, darul discernamantului infrunta inselarea, puterea lumeasca se intalneste cu puterea duhovniceasca, iar fanatismul, tradarea si nebunia creioneaza o lume veche, dar si mai actuala ca oricand. Tarul este un film turnat de regizorul rus Pavel Lunghin, cel care a turnat si renumitul film "Ostrov" (receptat ca o adevarata capodopera crestina). Filmul de fata i ..
apr 07
Acțiuni din luna Martie 2016
Oneşti
Petronela a primit 200 lei + 100 lei in alimente, ca ajutor pentru inmormantarea tatalui ei. Violeta, bolnava de cancer, a fost dusa si readusa de la Iasi, unde a fost pentru control si o noua sedinta de radioterapie. Rodica de la Casin a primit trusoul de hainute dupa nasterea celui de-al 5 –lea copil. Mariana, eleva din Ferastrau foarte buna la invatatura, primeste lunar 150 de lei pentru abonamentul de autobuz si rechizite. Am continuat ..
mar 11
Filmul lunii martie 2016
Oneşti
Foto
2016 – Anul omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox şi Anul comemorativ al Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul şi al tipografilor bisericeşti Sfântul Ierarh Martir Antim Ivireanul, Mitropolitul Țării Românești (cca. 1650 - 1716) (Antimoz Iverieli, in georgiana)Deşi n-a fost român de neam, prin harul cuvintelor şi vieţii lui, Mitropolitul Antim a fost iubit şi preţuit de poporul nostru care a văzut î ..
mar 09
Acțiuni din lunile Ianuarie – Februarie 2016
Oneşti
Odata cu reinceperea cursurilor scolare, dupa o frumoasa si odihnitoare vacanta de iarna, am reluat proiectul „Sa cresti mare!” prin care 150 de copii din familii sarace, care invata la Scolile Gimnaziale din Oituz si Bogdanesti, primesc gustarea din pauza mare, de trei ori pe saptamana. Ajutoare de nadejde si mari mesteri la facut sandwich-uri au fost elevii de la colegiile Petru Poni, Gh. Asachi si Dimitrie Cantemir din Onesti. Pe 4.02.2016 ..
feb 12
Minima Provocare
Oneşti
Foto
Pentru pacea a toata lumea, Pentru intarirea neamului romanesc, Pentru ocrotirea familiei tale, Pentru ca sa fim izbaviti de toata nevoia si necazul, Pentru unirea tuturor. Domnului sa ne rugam! MINIMA PROVOCARE: 1. Aprinde seara o lumanare la fereastra casei tale; 2. Fa-ti semnul Sfintei Cruci; 3. Rosteste rugaciunea "Tatal nostru". O forta uriasa se va degaja prin acest minim gest de unitate crestina si o mare bucurie vei avea vaz ..
ian 05
Actiuni Decembrie 2015
Oneşti
Foto
Pentru a intampina cum se cuvine Nasterea Domnului Iisus Hristos, 240 de persoane (din care 10 familii din Bogdanesti si 10 familii din Oituz - in total 104 persoane, la care s-au adaugat familii sarace din cartierele Belci si Borzesti ale Onestiului, familia Petronelei, familia Paciu, etc.) au primit pachete continand: ciorba, orez, fasole, mazare (toate cu carne), ulei, zahar, orez, malai, faina, pateuri, branza, salam, carnati, slanina, portoc ..
dec 19
Actiune caritabila elevi
Oneşti
Foto
In data de 18 dec. 2015 elevii scolii ,,Emil Racovita" insotiti de d-na prof. Cosa Elena Daniela au desfasurat o activitate caritabila inedita: au facut cumparaturi si au ajutat o familie necajita dintre cele aflate in atentia Asociatiei „Bucuria celor necajiti”.
dec 04
Filmul ortodox de desene animate SERAFIMA
Oneşti
Foto
Pe 3 decembrie, in preajma Sarbatorii Sfantului Ierarh Nicolae – Patronul spiritual al mun. Onesti, am difuzat la Biblioteca municipala „Radu Rosetti” din Onesti, filmul ortodox de desene animate SERAFIMA, prilej cu care au fost distribuite 106 pachetele cu dulciuri tuturor copiilor prezenti (copii din Onesti, Oituz si Casin). Alte 94 de pachetele cu dulciuri au fost distribuite ulterior copiilor de la Scolile gimnaziale din Oituz si Bogdan ..
înainte înapoi 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 15
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate