blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Acţiuni

aug 01
Actiuni din luna iulie 2017
Oneşti
Foto
Continuandu-si actele caritabile din luna iunie, un sponsor generos din Onesti a daruit unei doamne din Borsani, bolnava de cancer, suma de 5000 lei, alte trei doamne din Onesti cu probleme grave de sanatate, au fost ajutate cu cate 1000 lei. Familia lui Cosmin, un baietel cu epilepsie, a primit 1000 lei pentru medicamente, la care noi am adaugat alimente si haine. Un domn, bolnav de cancer, din Onesti a primit si el suma de 5000 lei pentru trata ..
iun 30
Actiuni din luna iunie 2017
Oneşti
Foto
Sambata 10 iunie, dr. Secara, presedintele Asociatiei „Bucuria celor necajiti” a facut un parastas pentru rudele familiei sale trecute la Domnul. Cu produsele preparate cu acest prilej au fost miluite 75 de persoane sarace: batrani din blocul K, copii strazii din Onesti, familiile cu copii la care membrii asociatiei sunt nasi de botez : familii din Casin, fam Paciu, familii din Gara Borzesti, de la Belci, din Gura Vaii si alte 4 familii cupri ..
mai 29
Actiuni din lunile aprilie si mai 2017
Oneşti
Foto
Dupa Sfintele Pasti, voluntarii asociatiei, au ajuns cu materiale igienico sanitare, alimente,medicamente, haine si jucarii la famiile necajite din Gura Vaii, Manastirea Casin, Bratila si Tisa. Petronela si Maria impreuna cu tinerii lor prieteni, fosti colegi de orfelinat, au primit hrana calda. Marian, baietelul operat de curand , a primit un bax de pampers; Iuliana si Mihaela din Ferastau au primit hrana calda; Oamenii strazii din Onesti au p ..
apr 27
Actiuni de Sf. Pasti 2017
Oneşti
Foto
Slava Domnului si Maicii Sale pentru toate! Asociatia “Bucuria celor necajiti!”, in bucuria Invierii Domnului a miluit 186 de persoane, din familiile copiilor cuprinsi in proiectul “Sa cresti mare!” si din familiile aflate permanent in atentia noastra. Pachetele au continut: ulei, zahar, orez, faina, drob, paine, cozonac, oua, pasca, carne la borcan, branza, unt, carne de pui si multe dulciuri. In zilele Pastelui, bolnavii sectiei de ..
apr 02
Actiuni din luna martie 2017
Oneşti
Foto
8.03.2017 - Primavara a inceput pentru elevii din proiectul “Sa cresti mare!” cu multe, multe dulciuri. Copiii familiei Condei din gara Borzesti au primit rechizite, materiale igienico-sanitare, lenjerii si paturi, alimente; de asemenea li s-a schimbat butelia de gaz. Stefanut s-a bucurat de o testoasa uriasa, bineinteles de plus. Si cei din cartierul Belci au primit hrana calda, haine si li s-au schimbat buteliile de gaz. O familie credincio ..
mar 02
Actiuni din luna februarie 2017
Oneşti
Foto
8.02.2017 - Ionela, mama vaduva cu 5 copii a familiei Paciu, a primit alimente si materiale igienico-sanitare in valoare de 300 lei. Copii de la Scoala generala din Temelia s-au bucurat de paltoane , rochii si tricouri, toate noi, daruite de oameni cu suflet mare.Ana Maria, fetita cu diabet a primit cele necesare dietei alimentare stricte. Elevii de la Scolile generale din Oituz si Ferastrau s-au bucurat de echipament sportiv nou. Familia Neagu a ..
feb 14
Actiuni din luna ianuarie 2017
Oneşti
Foto
Copii orfani Oana si Ana Marateia, crescuti de bunici, au primit 300 lei pentru achitarea facturii de lumina si un pachet de alimente. Familia Melinte, din gara Borzesti, Mihaela din Gura Vaii si Petronela din cartierul Andriesesti au primit lemne de foc, prin bunavointa din unor oameni inimosi. Asociatia i-a ajutat cu plata transportului acestora. Petronela a fost ajutata, cu o parte din bani, pentru a-si cumpara o soba. Saptamanal Ana Maria d ..
dec 30
Actiuni din luna decembrie 2016
Oneşti
Foto
12.12.2016 - Azi, pasii ne-au fost purtati in casele copiilor pe care asociatia „Bucuria celor necajiti”, prin membrii sai, i-au botezat intru Hristos: fam Coman din M-rea Casin, fam Condei din gara Borzesti si fam Paciu din Borzesti. „Finutii” nostri, mari si mici, au primit multe multe bunatati: branza, dulciuri, carne, pizza, fructe, paine, orez, zahar, ulei, pateuri, bulion, lapte, unt , hainute, jucarii, paturi. Alaturi de noi au fos ..
dec 23
Ravas pentru voi la Nasterea Domnului 2016
Oneşti
Foto
La Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos, mai înainte de toate, să dați slavă milostivirii și bunătății celei negrăite a Mântuitorului nostru Iisus Hristos și Preacuratei și Preasfintei Fecioare Maria, care a slujit la Nașterea Lui, că ne-a învrednicit pe toți să mai ajungem încă o dată Nașterea Domnului și să prăznuim înnoirea neamului omenesc prin taina venirii cea în trup a lui Dumnezeu Cuvântul.Maica ..
dec 11
Deznodamant Supralicitatie caritabila
Bucureşti
Foto
Deznodamantul < Supralicitatiei caritabile “Bucuria celor necajiti”, Bucuresti, 19.11.2016 > Evenimentul s- a născut din dorința unor oameni, cu inima mare, de a ajuta si a face bine semenilor care au nevoie. Motorul acestei acțiuni este Domnica Poiana de la firma Chemomed din București ajutata îndeaproape si cu toată dăruirea si implicarea de către colegele ei si de oneșteanca noastră, actrita Aniela Petreanu. Sala de dans in car ..
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate