blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Acţiuni

dec 19
Un suflet necajit, dar nu singurul
Oneşti
Foto
Pe 14.12.2017 onesteanca Mihaela Matei a fost inmormantata in cimitirul de la Borzesti. In varsta de cca. 50 de ani, avand studii superioare, dar purtand in suflet o adanca depresie, ea a fost ajutata in timp cu o locuinta temporara, cu mancare, haine sau bani. Mihaela este ultima din sirul persoanelor sarace si bolnave pe care voluntarii Asociatiei “Bucuria celor necajiti” le-a condus pe ultimul drum. Amintim aici si va rugam sa-i pomeniti ..
nov 29
Actiuni din luna noiembrie 2017
Oneşti
Foto
Astăzi înainte însemnarea bunăvoinţei lui Dumnezeu şi propovăduirea mântuirii oamenilor, în Templul lui Dumnezeu luminat Fecioara se arată şi pe Hristos tuturor mai înainte Îl vesteşte. Acesteia şi noi cu mare glas să-i strigăm: Bucură-te, Împlinirea rânduielii Ziditorului. (Tropar la Praznicul Intrării în Biserică a Maicii Domnului)1.11.2017: Cativa oameni ai strazii din Onesti au primit cate 10 lei, un mic ajutor din part ..
nov 03
Actiuni din luna octombrie 2017
Oneşti
Foto
De Sarbatoarea Acoperamantul Maicii Domnului (1.10.2017) au fost miluite 30 persoane nevoiase. Pachetul a continut: varza cu carne, fasole cu carnati, orez cu pui, ciorba cu afumatura, paine, dulciuri, fructe; Mamicile a doi bebelusi au primit lapte praf si pampers; Oamenii strazii din gara Onesti au primit haine si mancare calda; Marian, baiatul de 10 ani operat acum cateva luni pe creier, a fost ajutat sa ajunga la Cluj si a primit cele nece ..
oct 02
Actiuni din luna septembrie 2017
Oneşti
Foto
Pentru ca a crescut mare, baietelul Petronelei, pe numele sau Petru Adrian, merge la scoala iar noi i-am cumparat toate cele necesare: ghiozdan, uniforma, rechizite. Adrian este unul din copiii pe care voluntarii asociatiei noastra l-au ajutat inca de la nastere. A vazut lumina zilei intr-o camera mica dintr-o casa de pe Rotunda (cartierul Slobozia din Onesti), a ajuns cu mama sa si la Pralea (intre sectanti) si a revenit intru ortodoxie, aproape ..
sep 05
Actiuni din luna august 2017
Oneşti
Foto
In perioada dinainte de Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului au fost distribuite pentru peste 170 de persoane sarace, pachete consistente cu alimente gatite: carne cu sos, fasole cu carnati, orez, ciorba, drob, sunca, branza, fructe, paine, produse de patiserie. Au fost ajutate familii si persoane sarace din Onesti (blocul Evazat, gara Borzesti, Belci, Slobozia, oamenii strazii), Borsani, Slanic, Bratila, Gura Vaii, M-rea Casin. Pe 15 august, c ..
aug 01
Actiuni din luna iulie 2017
Oneşti
Foto
Continuandu-si actele caritabile din luna iunie, un sponsor generos din Onesti a daruit unei doamne din Borsani, bolnava de cancer, suma de 5000 lei, alte trei doamne din Onesti cu probleme grave de sanatate, au fost ajutate cu cate 1000 lei. Familia lui Cosmin, un baietel cu epilepsie, a primit 1000 lei pentru medicamente, la care noi am adaugat alimente si haine. Un domn, bolnav de cancer, din Onesti a primit si el suma de 5000 lei pentru trata ..
iun 30
Actiuni din luna iunie 2017
Oneşti
Foto
Sambata 10 iunie, dr. Secara, presedintele Asociatiei „Bucuria celor necajiti” a facut un parastas pentru rudele familiei sale trecute la Domnul. Cu produsele preparate cu acest prilej au fost miluite 75 de persoane sarace: batrani din blocul K, copii strazii din Onesti, familiile cu copii la care membrii asociatiei sunt nasi de botez : familii din Casin, fam Paciu, familii din Gara Borzesti, de la Belci, din Gura Vaii si alte 4 familii cupri ..
mai 29
Actiuni din lunile aprilie si mai 2017
Oneşti
Foto
Dupa Sfintele Pasti, voluntarii asociatiei, au ajuns cu materiale igienico sanitare, alimente,medicamente, haine si jucarii la famiile necajite din Gura Vaii, Manastirea Casin, Bratila si Tisa. Petronela si Maria impreuna cu tinerii lor prieteni, fosti colegi de orfelinat, au primit hrana calda. Marian, baietelul operat de curand , a primit un bax de pampers; Iuliana si Mihaela din Ferastau au primit hrana calda; Oamenii strazii din Onesti au p ..
apr 27
Actiuni de Sf. Pasti 2017
Oneşti
Foto
Slava Domnului si Maicii Sale pentru toate! Asociatia “Bucuria celor necajiti!”, in bucuria Invierii Domnului a miluit 186 de persoane, din familiile copiilor cuprinsi in proiectul “Sa cresti mare!” si din familiile aflate permanent in atentia noastra. Pachetele au continut: ulei, zahar, orez, faina, drob, paine, cozonac, oua, pasca, carne la borcan, branza, unt, carne de pui si multe dulciuri. In zilele Pastelui, bolnavii sectiei de ..
apr 02
Actiuni din luna martie 2017
Oneşti
Foto
8.03.2017 - Primavara a inceput pentru elevii din proiectul “Sa cresti mare!” cu multe, multe dulciuri. Copiii familiei Condei din gara Borzesti au primit rechizite, materiale igienico-sanitare, lenjerii si paturi, alimente; de asemenea li s-a schimbat butelia de gaz. Stefanut s-a bucurat de o testoasa uriasa, bineinteles de plus. Si cei din cartierul Belci au primit hrana calda, haine si li s-au schimbat buteliile de gaz. O familie credincio ..
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate