blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare!

Acţiuni

dec 23
Ravas pentru voi la Nasterea Domnului 2016
Oneşti
Foto
La Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos, mai înainte de toate, să dați slavă milostivirii și bunătății celei negrăite a Mântuitorului nostru Iisus Hristos și Preacuratei și Preasfintei Fecioare Maria, care a slujit la Nașterea Lui, că ne-a învrednicit pe toți să mai ajungem încă o dată Nașterea Domnului și să prăznuim înnoirea neamului omenesc prin taina venirii cea în trup a lui Dumnezeu Cuvântul.Maica ..
dec 11
Deznodamant Supralicitatie caritabila
Bucureşti
Foto
Deznodamantul < Supralicitatiei caritabile “Bucuria celor necajiti”, Bucuresti, 19.11.2016 > Evenimentul s- a născut din dorința unor oameni, cu inima mare, de a ajuta si a face bine semenilor care au nevoie. Motorul acestei acțiuni este Domnica Poiana de la firma Chemomed din București ajutata îndeaproape si cu toată dăruirea si implicarea de către colegele ei si de oneșteanca noastră, actrita Aniela Petreanu. Sala de dans in car ..
dec 09
Actiune din decembrie 2016
Bacău
Foto
Am reusit si anul acesta sa aducem zambete pe fetele celor mici si nevoiasi de Sfantul Nicolae. Multumim tuturor celor care ne-au ajutat sa ducem la bun sfarsit actiunea.
dec 07
Actiuni de Sfantul Nicolae
Oneşti
Foto
Sfantul Nicolae a umplut ghetele a 100 de copii cu multe dulciuri, fructe, carnati, branza topita, toate insotite de iconita sfantului si o tare frumoasa poveste. Bucuria a ajuns si la 60 de persoane nevoiase cu pachete continand: carne, unt, gem, mazare, ulei, zahar, orez, icre, conserve peste, pate-uri, paine, lapte, fructe, dulciuri. Am avut alaturi de noi oameni cu suflet mare, care au daruit celorlalti. De Sfantul Nicolae ajutam si o mama, ..
nov 26
Activitati din luna noiembrie 2016
Oneşti
Cu ajutorul Domnului si Maicii Domnului, cei aproape 90 de copii din proiectul “Sa cresti mare!” au primit saptamanal pachete gustari: pate, prajitura, banana si nelipsitul cuvant de folos. In acelasi timp familiile lor au fost miluite cu alimente: ciorba, orez, mazare, toate cu carne, pate, cascaval, carnati, mustar, paine, branza topita. Copiii din acest proiect si fratii lor mai mici au primit haine, incaltaminte si lapte praf de la oameni ..
nov 15
19 noiembrie 2016 - Eveniment caritabil
Bucureşti
Foto
Va invit sa-mi fiti alaturi sambata la acest eveniment sa ne binedispunem si sa ne adunam puterile sa ii ajutam pe cei care au nevoie sa ne simta aproape.Din recunostință pentru darurile cu care bunul Dumnezeu ne-a miluit și din iubire pentru aproapele, organizăm sâmbătă, 19 noiembrie, începând cu orele 19.00, la Studioul de dans Good Mood (Str. Maria Moscu Hagi, nr. 5, sector 1, Bucuresti), un eveniment caritabil dedicat Asociației “ ..
nov 12
Filmul lunii noiembrie 2016
Oneşti
Foto
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil In fiecare an, pe data de 8 noiembrie, Biserica cinsteste Soborul Sfintilor Mihail si Gavriil si a tuturor Puterilor ceresti celor fara de trupuri. Deci, pe 8 noiembrie nu ii praznuim doar pe Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil, ci pe toate cetele ingeresti care nu s-au despartit de Dumnezeu. In ceea ce priveste ierarhia ingereasca, Dionisie Areopagitul vede cetele ingeresti in numar de noua, asezate in c ..
nov 01
Actiunile lunii octombrie 2016
Oneşti
Foto
4.10.2016 = Asociatia “Bucuria celor Necajiti” sub Acoperamantul Maicii Domnului a miluit 50 de persoane din Onesti cu medicamente, haine si pachete cu alimente continand: borcane cu ciorba, carne, racitura, carnati, branza, dulciuri, paine. Copilul Anamaria a primit alimentele necesare sustinerii tratamentului sau medical (pentru diabet), in valoare de 150 lei. Copii cuprinsi in proiectul “Sa cresti mare!” au primit in aceasta saptama ..
oct 25
Filmul lunii octombrie 2016
Oneşti
Foto
Sfantul Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir Troparul Sfantului Dimitrie Mare aparator te-a aflat intru primejdii lumea, purtatorule de chinuri, pe tine cel ce ai biruit pe pagani. Deci, precum mandria lui Lie ai surpat si la lupta indraznet pe Nestor l-ai facut, asa Sfinte Dimitrie, pe Hristos Dumnezeul roaga-L sa ne daruiasca noua mare mila. Sfantul Mare MucenicDimitrie este cinstit pe data de 26 octombrie. A trait in timpul imparatilor ..
oct 01
Cateva actiuni din luna septembrie 2016
Oneşti
Cu ajutorul Maicii Domnului au primit pachet cu alimente 86 de familii cu copii cuprinsi in proiectul “Sa cresti mare!” Anamaria primeste periodic alimentele necesare sustinerii tratamentului sau pt diabet. 3 familii sarace de la Belci au primit si ele pacehete cu alimente. Petronela a primit si ea ajutor in haine si alimente pt familia sa. Actiunile noastre continua, chiar daca nu reusim sa le enumeram pe toate. Doamne ajuta tuturor !! ..
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate