blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Acţiuni

sep 06
Actiuni din luna august 2018
Oneşti
Foto
Cu ajutorul Maicii Domnului - Bucuria celor necajiti, si cu sprijinul oamenilor cu suflet mare, de Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, 5 bolnavi de cancer au fost ajutati cu medicamente si 50 familii au fost miluite cu alimente, conserve, dulciuri, paine, fructe, haine. Copiii s-au bucurat de jucarii. Am ajuns de doua ori la familia noastra draga din Tisa, cu haine, alimente conservate, ulei, orez, detergent, pampers, etc La familiile sinist ..
aug 03
Actiuni din luna iulie 2018
Oneşti
Foto
Actiunile noastre, cu binecuvantarea parintelui Macarie de la Schitul Oituz, pentru ajutorarea familiilor lovite de revarsari de ape, au fost: 50 pachete cu alimente duse la Sanduleni; 20 pachete cu alimente duse la Ferastau (com. Oituz) la 12 familii sinistrate; 20 pachete cu alimente duse la Cerdac (langa Slanic Moldova) pentru alte 5 familii sinistrate, mai numeroase. Pachetele noastre au continut: ciorba, carne, branza, eugenii, fructe, napol ..
iul 03
Actiuni din luna iunie 2018
Oneşti
Foto
40-50 de pachete cu alimente sunt pregatite sus la Manastirea Oituz si distribuite in fiecare duminica de voluntarii asociatiei. Cu binecuvantarea parintelui Macarie, acestea ajung la batranii din blocul K58 din Onesti si la familiile copiilor din Oituz cuprinsi in proiectul “Sa cresti mare!” S-a facut parastas pentru toti cei trecuti la Domnul si ingropati de asociatia noastra, toate alimentele pregatite ajungand la familiile necajite. Mar ..
iun 08
Actiuni din luna mai 2018
Oneşti
Foto
“… punandu-va intreaga sarguinta, credintei voastre adaugati-i virtutea; virtutii, cunostinta; cunostintei, infranarea; infranarii, rabdarea; rabdarii, evlavia; evlaviei, prietenia frateasca; prieteniei fratesti, iubirea. Ca daca acestea sunt in voi si sporesc, ele nu va vor lasa trandavi si nici fara roada in cunoasterea Domnului nostru Iisus Hristos.” (2 Petru 1; 5-8) In fiecare duminica din luna s-au pregatit, cu binecuvantarea pa ..
mai 21
Actiuni din luna aprilie 2018
Oneşti
Foto
In afara actiunii din preajma Sfintelor Paste 2018 am desfasurat si alte actiuni: A fost ajutata familia lui Benone Ioniță din Buhuși, un tată care în urmă cu o lună și-a pierdut soția și a rămas cu 4 copii, dintre care unul dintre copii, de 7 luni, e încă la spital, fiind născut prematur. S-au daruit alimente în valoare de 150 de lei și un aragaz donat de care avea nevoie urgentă. Multumim lui Radu, voluntarul noastru, care s-a ..
apr 12
Actiune de Sf. Pasti 2018
Oneşti
Foto
Dorindu-ne ca cei necajiti sa fie si ei pregatiti pentru a sarbatori Invierea Domnului nostru Iisus Hristos, au fost distribuite 220 pachete cu alimente, familiilor sarace aflate in atentia asociatiei noastre. Astfel am reusit sa-i vizitam cu bratele pline pe prietenii nostri din Onesti, M-rea Casin, Slobozia, Bratila, Gura Vaii, Tisa, Borsani, Ferastrau, etc. Pachetul daruit a continut: ulei, zahar, orez, arpacas, faina de grau, carne de pui, co ..
apr 11
Actiuni din luna martie 2018
Oneşti
Foto
Florin, un barbat grav bolnav, tata a 7 copii, domiciliat in cartierul Slobozia din mun. Onesti a primit o donatie de 2000 lei pentru tratament. Familia Petronelei primeste lunar suma de 150 lei pentru plata luminii si a buteliei cu gaz. Familia lui Gheorghita din Slanic Moldova si familia din Tisa au primit pachete cu alimente. Pentru o familie cu 9 membri din Dofteana, carora le-a luat foc casa, s-au daruit: lenjerie, plapume, jucarii, haine ..
mar 06
Actiuni din luna februarie 2018
Oneşti
Foto
Find o luna de iarna mai grea, activitatile noastre au avut in vedere familiile cu copii aflate continuu in atentia noastra: familia Gabrielei din Tisa, familia Petronelei (a primit 100 lei pentru plata energiei electrice), copii Melindei, familiile de la Belci, Gura Vaii, Ferastrau, copiii strazii si oamenii strazii din Onesti, etc. Cutiile asociatiei din magazine si farmacii sunt periodic deschise si cu banii din ele s-au cumparat: alimente, la ..
ian 31
Actiuni din luna ianuarie 2018
Oneşti
Foto
Am participat dupa puteri la parastasul de 40 zile facut de rude pentru Mihaela Matei. S-au distribuit pachete cu alimente familiilor aflate in atentia noastra din Onesti, Belci, Gura Vaii, M-rea Casin, Borsani, Tisa, familiilor Florentinei, Melindei, Alinei, Neagu, Paciu, etc. Ne-am straduim sa ajutam cu ce putem (masina de transport la Iasi, bani, etc.) pe d-na Violeta, bolnava de cancer, care a iesit foarte slabita din spitalul de la Iasi. I ..
dec 23
Actiuni din luna decembrie 2017
Oneşti
Foto
La sarbatoarea Sfantului Nicolae (6.12.2017): 25 de copiii de clasa a V-a din Oituz au primit pachete cu dulciuri si fructe, la care am adaugat cate o mica Psaltire. Copiii familiei din Tisa au primit haine, pampers, lapte praf, alimente. Familia Condei a primit lenjerie de pat, haine, incaltaminte si hrana sub forma de conserve. Copiii Florentinei au primit jucarii, haine si conserve. La fel au primit familia Paciu, familiile de la Belci si cea ..
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate