blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Ia aminte, dacã Dumnezeu se sãlãșluiește înlãuntrul tãu, atunci toate sunt bune și frumoase. Iar dacã Dumnezeu lipsește, toate sunt strâmbe.
Copilul nu datoreazã pãrintelui viața, ci creșterea.
Prieten îmi este cel ce-mi aratã greșelele și dușman cel ce mã laudã.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare!

Acţiuni

apr 27
Actiuni de Sf. Pasti 2017
Oneşti
Foto
Slava Domnului si Maicii Sale pentru toate! Asociatia “Bucuria celor necajiti!”, in bucuria Invierii Domnului a miluit 186 de persoane, din familiile copiilor cuprinsi in proiectul “Sa cresti mare!” si din familiile aflate permanent in atentia noastra. Pachetele au continut: ulei, zahar, orez, faina, drob, paine, cozonac, oua, pasca, carne la borcan, branza, unt, carne de pui si multe dulciuri. In zilele Pastelui, bolnavii sectiei de ..
apr 02
Actiuni din luna martie 2017
Oneşti
Foto
8.03.2017 - Primavara a inceput pentru elevii din proiectul “Sa cresti mare!” cu multe, multe dulciuri. Copiii familiei Condei din gara Borzesti au primit rechizite, materiale igienico-sanitare, lenjerii si paturi, alimente; de asemenea li s-a schimbat butelia de gaz. Stefanut s-a bucurat de o testoasa uriasa, bineinteles de plus. Si cei din cartierul Belci au primit hrana calda, haine si li s-au schimbat buteliile de gaz. O familie credincio ..
mar 02
Actiuni din luna februarie 2017
Oneşti
Foto
8.02.2017 - Ionela, mama vaduva cu 5 copii a familiei Paciu, a primit alimente si materiale igienico-sanitare in valoare de 300 lei. Copii de la Scoala generala din Temelia s-au bucurat de paltoane , rochii si tricouri, toate noi, daruite de oameni cu suflet mare.Ana Maria, fetita cu diabet a primit cele necesare dietei alimentare stricte. Elevii de la Scolile generale din Oituz si Ferastrau s-au bucurat de echipament sportiv nou. Familia Neagu a ..
feb 14
Actiuni din luna ianuarie 2017
Oneşti
Foto
Copii orfani Oana si Ana Marateia, crescuti de bunici, au primit 300 lei pentru achitarea facturii de lumina si un pachet de alimente. Familia Melinte, din gara Borzesti, Mihaela din Gura Vaii si Petronela din cartierul Andriesesti au primit lemne de foc, prin bunavointa din unor oameni inimosi. Asociatia i-a ajutat cu plata transportului acestora. Petronela a fost ajutata, cu o parte din bani, pentru a-si cumpara o soba. Saptamanal Ana Maria d ..
dec 30
Actiuni din luna decembrie 2016
Oneşti
Foto
12.12.2016 - Azi, pasii ne-au fost purtati in casele copiilor pe care asociatia „Bucuria celor necajiti”, prin membrii sai, i-au botezat intru Hristos: fam Coman din M-rea Casin, fam Condei din gara Borzesti si fam Paciu din Borzesti. „Finutii” nostri, mari si mici, au primit multe multe bunatati: branza, dulciuri, carne, pizza, fructe, paine, orez, zahar, ulei, pateuri, bulion, lapte, unt , hainute, jucarii, paturi. Alaturi de noi au fos ..
dec 23
Ravas pentru voi la Nasterea Domnului 2016
Oneşti
Foto
La Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos, mai înainte de toate, să dați slavă milostivirii și bunătății celei negrăite a Mântuitorului nostru Iisus Hristos și Preacuratei și Preasfintei Fecioare Maria, care a slujit la Nașterea Lui, că ne-a învrednicit pe toți să mai ajungem încă o dată Nașterea Domnului și să prăznuim înnoirea neamului omenesc prin taina venirii cea în trup a lui Dumnezeu Cuvântul.Maica ..
dec 11
Deznodamant Supralicitatie caritabila
Bucureşti
Foto
Deznodamantul < Supralicitatiei caritabile “Bucuria celor necajiti”, Bucuresti, 19.11.2016 > Evenimentul s- a născut din dorința unor oameni, cu inima mare, de a ajuta si a face bine semenilor care au nevoie. Motorul acestei acțiuni este Domnica Poiana de la firma Chemomed din București ajutata îndeaproape si cu toată dăruirea si implicarea de către colegele ei si de oneșteanca noastră, actrita Aniela Petreanu. Sala de dans in car ..
dec 09
Actiune din decembrie 2016
Bacău
Foto
Am reusit si anul acesta sa aducem zambete pe fetele celor mici si nevoiasi de Sfantul Nicolae. Multumim tuturor celor care ne-au ajutat sa ducem la bun sfarsit actiunea.
dec 07
Actiuni de Sfantul Nicolae
Oneşti
Foto
Sfantul Nicolae a umplut ghetele a 100 de copii cu multe dulciuri, fructe, carnati, branza topita, toate insotite de iconita sfantului si o tare frumoasa poveste. Bucuria a ajuns si la 60 de persoane nevoiase cu pachete continand: carne, unt, gem, mazare, ulei, zahar, orez, icre, conserve peste, pate-uri, paine, lapte, fructe, dulciuri. Am avut alaturi de noi oameni cu suflet mare, care au daruit celorlalti. De Sfantul Nicolae ajutam si o mama, ..
nov 26
Activitati din luna noiembrie 2016
Oneşti
Cu ajutorul Domnului si Maicii Domnului, cei aproape 90 de copii din proiectul “Sa cresti mare!” au primit saptamanal pachete gustari: pate, prajitura, banana si nelipsitul cuvant de folos. In acelasi timp familiile lor au fost miluite cu alimente: ciorba, orez, mazare, toate cu carne, pate, cascaval, carnati, mustar, paine, branza topita. Copiii din acest proiect si fratii lor mai mici au primit haine, incaltaminte si lapte praf de la oameni ..
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate