blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i înţelegea cuv ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Acţiuni

apr 26
Bucurie de Paşte adusă de Termon CT SA Oneşti
Oneşti
Conducerea SC Termon CT SA Oneşti a decis ca înainte de Paşte să aducă o bucurie celor aflaţi în nevoie. Astfel au adunat, timp de câteva zile, alimente, jucării şi haine pentru oamenii cu probleme financiare. Au fost ajutaţi de cei de la Asociaţia „Bucuria celor necăjiţi”, care i-au îndrumat către familiile nevoiaşe. Înainte de sărbători, fiecare gest care aduce zâmbet şi speranţă este binevenit. Oamenii aflaţi în nevoie se pot bucura de masa ..
mar 08
Expoziţie de Ziua Mamei la Profi Oneşti
Oneşti
Foto
O inedita actiune a fost organizata la magazinul Profi din Onesti, acolo unde vor fi expuse peste 45 de desene facute de copiii defavorizati din Onesti si avind tema „8 Martie 2011– Ziua Mamei”. Pe linga surpriza frumoasa facuta femeilor care trec pragul magazinului, actiunea are si o componenta umanitara si una educativa. Implicarea copiilor in realizarea lucrarilor artistice a fost facuta cu sprijinul Asociatiei de caritate „Bucuria celor nec ..
mar 01
Premiile concursului
Oneşti
Foto
Premiile acordate in urma concursului au fost: Mentiune de 200 lei pentru tema 5 - Tirtoaca Emilia-Elena, Colegiul National Dimitrie Cantemir, cls.aXII-a G; Premiul de 300 lei pentru tema 3 - Cimpureanu Catalina Mihaela, Colegiul National Dimitrie Cantemir.
feb 01
Concurs cu premii substantiale
Oneşti
Pina pe 10 februarie, la Onesti se pot face inscrieri pentru concursul organizat de asociatia de caritate “Bucuria celor necajiti”, care cuprinde 5 teme (idei, texte, imagini si desene), pentru fiecare atribuindu-se premii cuprinse intre 100 si 500 de lei. La prima tema, concurentii trebuie sa propuna 5 idei de actiuni, pe care asociatia ar trebui sa le organizeze si care sa fie adresate tinerilor. Fiecare actiune trebuie sa primeasca o denumire ..
înapoi 1 ... 13 14 15 16
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate