blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Acţiuni

oct 26
Actiuni si impliniri
Bucureşti
Foto
Andreea Dumitran, fetita de 11 ani care a fost diagnosticata in 2009 cu tumora de trunchi cerebral, a fost la control in Germania si se pare ca starea ei s-a imbunatatit. Ne bucuram ca am reusit sa spijinim, cu ajutorul asociatiei, o mare parte din cheltuielile necesare pentru deplasarea la clinica din Germania, repetarea RMN-ului si parte din tratamentul cu Biobran (un medicament naturist pentru imunitate). Credem ca rugaciunile noastre catre ..
oct 03
Activitatea Asociatiei BCN Brasov – anul 2011
Braşov
06 ianuarie 2011 - Ajutor pt o doamna avand un copil ce sufera de un handicap locomotor; 10 februarie 2011 - Ajutor pentru nastere pentru o mama cu probleme sociale; 15 februarie 2011 - Ajutor pentru o familie nevoiasa cu trei copii din Piata Sfatului, Brasov; 02 martie 2011 - Ajutor pt. cei 3 copii fara mama de pe B-dul Al. Vlahuta, Brasov (alimente, haine); 15 martie 2011 - Ajutor pentru o familia cu 5 copii din Str. Carierei, Brasov (ali ..
aug 16
Acţiuni permanente 2011
Oneşti
În cadrul acţiunii ,, Dar din dar “, săptămânal, cu ceea ce s-a strâns din cutiile de colectare depuse în magazinele din oraş şi cu darurile oferite de oameni inimoşi, ajutăm 10 familii cu mulţi copii; Ajutăm săptămânal cu alimente şi unele materiale igienico-sanitare copii Centrului Rezidenţial “Alexandra” Oneşti şi Centrului de zi “Binecuvântaţi copii” Oneşti; Asigurăm cheltuielile curente şi de întreţin ..
aug 05
Acţiuni luna iulie
Bucureşti
Prin intermediul unui contract de sponsorizare am reusit sa redam sansa la viata Dlui Bogaciu Chiru, care a suferit o interventie chirurgicala pe cord si i s-a implantat un aparat Pacemaker in anul 2007. Acest aparat a trebuit schimbat, deoarece durata de functionare a fost de 4 ani, iar Asociatia a ajutat cu suma de 3000 Euro pentru achizitionarea noului aparat iar interventia a fost un succes. O alta actiune de ajutorare o include pe Ioana D ..
aug 01
Acţiuni lunare 2011
Oneşti
Luna Februarie S-a desfăşurat Concursul ,, Promovează o idee”. Premianţii concursului sunt: Tîrţoaca Emilia-Elena şi Cîmpureanu Cătălina Mihaela. Luna Martie A avut loc în colaborare cu magazinul Profi din Oneşti concursul de desene pentru copii, cu ocazia zilei de 8 Martie. Câştigătoarea concursului este Trif Maria, o tânără crescută la Casa de copii orfani din Oneşti - detalii; S-au dus dulciuri, haine şi fructe la ..
iun 10
Dăruind vei dobândi!
Oneşti
Foto
Dacă am face socoteala cheltuielilor cu totul zadarnice şi de prisos pe care fiecare dintre noi le facem în anumite momente şi dacă le-am strânge sub forma unei contribuţii de binefacere, am avea, la nivel de ţară, mai multe azile decât bătrâni, mai multe şcoli decât elevi, mai multe centre sociale decât asistaţi şi tot ne-ar mai rămâne bani. Lucrurile nu stau din nefericire aşa şi de aceea noi Asociaţia ,,Bucuria celor nec ..
iun 08
Ajuta-ne sa ajutam! Ai acasă o cutie de pantofi de care te poţi lipsi?
Oneşti
Foto
Spune-mi când ai primit ultimul dar?! Sau mai bine nu! Mai bine aminteşte-ţi când ai făcut tu ultima oară o bucurie cuiva, dăruind? De ce m-am răzgândit? Pentru că bucuria de a dărui nu se compară cu bucuria de a primi! Şi pentru că vreau să te provoc să experimentezi această bucurie, personal. Te rog nu te gândi că un DAR implică costuri aferente … Nu se poate să nu ai ceva de oferit. Uită-te atent la formularul nostru d ..
apr 26
Bucurie de Paşte adusă de Termon CT SA Oneşti
Oneşti
Conducerea SC Termon CT SA Oneşti a decis ca înainte de Paşte să aducă o bucurie celor aflaţi în nevoie. Astfel au adunat, timp de câteva zile, alimente, jucării şi haine pentru oamenii cu probleme financiare. Au fost ajutaţi de cei de la Asociaţia „Bucuria celor necăjiţi”, care i-au îndrumat către familiile nevoiaşe. Înainte de sărbători, fiecare gest care aduce zâmbet şi speranţă este binevenit. Oamenii aflaţi în ..
mar 08
Expoziţie de Ziua Mamei la Profi Oneşti
Oneşti
Foto
O inedita actiune a fost organizata la magazinul Profi din Onesti, acolo unde vor fi expuse peste 45 de desene facute de copiii defavorizati din Onesti si avind tema „8 Martie 2011– Ziua Mamei”. Pe linga surpriza frumoasa facuta femeilor care trec pragul magazinului, actiunea are si o componenta umanitara si una educativa. Implicarea copiilor in realizarea lucrarilor artistice a fost facuta cu sprijinul Asociatiei de caritate „Bucuria c ..
mar 01
Premiile concursului
Oneşti
Foto
Premiile acordate in urma concursului au fost: Mentiune de 200 lei pentru tema 5 - Tirtoaca Emilia-Elena, Colegiul National Dimitrie Cantemir, cls.aXII-a G; Premiul de 300 lei pentru tema 3 - Cimpureanu Catalina Mihaela, Colegiul National Dimitrie Cantemir.
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate