blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Acţiuni

ian 04
Copiii de la Centrul de Plasament "Sfanta Maria"
Bucureşti
In data de 3 ianuarie 2012 copiii de la Centrul de Plasament "Sfanta Maria" din Bucuresti, strada Trompetului Nr 117, au primit rechizite in valoare de 5000 Ron. Aceste rechizite erau foarte necesare pentru a continua noul trimestru al anului scolar. Copiii nu mai sunt in centru, ci stau in 3 apartamente inchiriate. Nevoile sunt : detergenti, pasta de dinti, periute, sapun, sampon, incaltaminte, haine si nu in ultimul rand dulciuri. Cei aflati ..
dec 05
Mos Craciun si copii saraci
Oneşti
Foto
Colinde, bucurie, miros de scortisoara si vin fiert. Se apropie Craciunul si toti ne lasam vrajiti de magia sarbatorilor de iarna. Il asteptam cu mult drag pe Mos Craciun, numai ca el uita uneori de copiii saraci. Asa ca, noi, echipa Asociatiei “BUCURIA CELOR NECAJITI” ii reamintim Mosului ca exista si acesti copii tristi si mai putin fericiti, care-l asteapta cu multa bucurie in pragul casei. Fii generos! Alatura-te echipei noastre si trans ..
dec 01
Actiuni curente Iunie - Noiembrie
Oneşti
Foto
Am oferit unei vaduve cu 3 copii un ajutor material in valoare de 600 lei pentru plata datoriilor curente ale apartamentului sau neincalzit; Am ajutat-o pe tanara orfana Irina sa-si rezolve unele problemele de sanatate; Am impartit elevilor de la Colegiul Dimitrie Cantemir, 850 de pliante cu viata Sf Dimitrie Izvoratorul de mir; Am ajutat-o pe Camelia Hurmuzache sa faca pomana de 1 an pentru copii sai morti in incendiu; Am platit pentru o f ..
oct 26
Actiuni si impliniri
Bucureşti
Foto
Andreea Dumitran, fetita de 11 ani care a fost diagnosticata in 2009 cu tumora de trunchi cerebral, a fost la control in Germania si se pare ca starea ei s-a imbunatatit. Ne bucuram ca am reusit sa spijinim, cu ajutorul asociatiei, o mare parte din cheltuielile necesare pentru deplasarea la clinica din Germania, repetarea RMN-ului si parte din tratamentul cu Biobran (un medicament naturist pentru imunitate). Credem ca rugaciunile noastre catre ..
oct 03
Activitatea Asociatiei BCN Brasov – anul 2011
Braşov
06 ianuarie 2011 - Ajutor pt o doamna avand un copil ce sufera de un handicap locomotor; 10 februarie 2011 - Ajutor pentru nastere pentru o mama cu probleme sociale; 15 februarie 2011 - Ajutor pentru o familie nevoiasa cu trei copii din Piata Sfatului, Brasov; 02 martie 2011 - Ajutor pt. cei 3 copii fara mama de pe B-dul Al. Vlahuta, Brasov (alimente, haine); 15 martie 2011 - Ajutor pentru o familia cu 5 copii din Str. Carierei, Brasov (ali ..
aug 16
Acţiuni permanente 2011
Oneşti
În cadrul acţiunii ,, Dar din dar “, săptămânal, cu ceea ce s-a strâns din cutiile de colectare depuse în magazinele din oraş şi cu darurile oferite de oameni inimoşi, ajutăm 10 familii cu mulţi copii; Ajutăm săptămânal cu alimente şi unele materiale igienico-sanitare copii Centrului Rezidenţial “Alexandra” Oneşti şi Centrului de zi “Binecuvântaţi copii” Oneşti; Asigurăm cheltuielile curente şi de întreţin ..
aug 05
Acţiuni luna iulie
Bucureşti
Prin intermediul unui contract de sponsorizare am reusit sa redam sansa la viata Dlui Bogaciu Chiru, care a suferit o interventie chirurgicala pe cord si i s-a implantat un aparat Pacemaker in anul 2007. Acest aparat a trebuit schimbat, deoarece durata de functionare a fost de 4 ani, iar Asociatia a ajutat cu suma de 3000 Euro pentru achizitionarea noului aparat iar interventia a fost un succes. O alta actiune de ajutorare o include pe Ioana D ..
aug 01
Acţiuni lunare 2011
Oneşti
Luna Februarie S-a desfăşurat Concursul ,, Promovează o idee”. Premianţii concursului sunt: Tîrţoaca Emilia-Elena şi Cîmpureanu Cătălina Mihaela. Luna Martie A avut loc în colaborare cu magazinul Profi din Oneşti concursul de desene pentru copii, cu ocazia zilei de 8 Martie. Câştigătoarea concursului este Trif Maria, o tânără crescută la Casa de copii orfani din Oneşti - detalii; S-au dus dulciuri, haine şi fructe la ..
iun 10
Dăruind vei dobândi!
Oneşti
Foto
Dacă am face socoteala cheltuielilor cu totul zadarnice şi de prisos pe care fiecare dintre noi le facem în anumite momente şi dacă le-am strânge sub forma unei contribuţii de binefacere, am avea, la nivel de ţară, mai multe azile decât bătrâni, mai multe şcoli decât elevi, mai multe centre sociale decât asistaţi şi tot ne-ar mai rămâne bani. Lucrurile nu stau din nefericire aşa şi de aceea noi Asociaţia ,,Bucuria celor nec ..
iun 08
Ajuta-ne sa ajutam! Ai acasă o cutie de pantofi de care te poţi lipsi?
Oneşti
Foto
Spune-mi când ai primit ultimul dar?! Sau mai bine nu! Mai bine aminteşte-ţi când ai făcut tu ultima oară o bucurie cuiva, dăruind? De ce m-am răzgândit? Pentru că bucuria de a dărui nu se compară cu bucuria de a primi! Şi pentru că vreau să te provoc să experimentezi această bucurie, personal. Te rog nu te gândi că un DAR implică costuri aferente … Nu se poate să nu ai ceva de oferit. Uită-te atent la formularul nostru d ..
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate