blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Acţiuni

mai 09
Activitate mai 2012
Braşov
O familie cu conditie sociala modesta din Brasov a primit ajutor cu alimente si medicamente in valoare de 600 RON.
apr 15
Acţiune de Sfintele Sărbători de Paşti
Braşov
Foto
Hristos a înviat! Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti 10 copii de la casa de copii Zărneşti au primit din partea Asociaţiei "Bucuria celor necăjiţi" din Braşov incaltaminte, rechizite si dulciuri. La Cantina de Ajutor Social din Săcele s-a cumpărat pască şi cozonac pentru toata lumea.
mar 29
Activitate martie 2012
Braşov
Foto
Alexandru, baiatul cel mare de la casa de copii din Zarnesti, a primit pantofii de alergare din imagine. Toate acestea au fost necesare in vederea sustinerii examenului psihologic si a probelor sportive la Liceul militar Breaza. Toate probele au fost trecute cu brio! Mai urmeaza examenul la matematica si romana, probabil la inceputul lui iunie.
mar 06
Acțiuni curente ianuarie-februarie 2012
Oneşti
am asigurat zilnic, in perioada foarte geroasa, mancare calda pentru 10 persoane, oameni ai strazii, la adapostul deschis la Spitalul municipal Onesti; am asigurat zilnic hrana calda pentru 2-3 familii; asiguram permanent, saptamanal, alimentele necesare pentru o eleva silitoare de liceu din Onesti, cu o situatie materiala dificila; am donat tinerei de 23 ani din Comanesti, Denisa Corina Porfir, bolnava de leucemie, un ajutor de 2000 lei ; c ..
mar 05
Moș Crăciun la cantina socială
Braşov
Copiii din evidenta cantinei din Săcele s-au bucurat și anul acesta de darurile primite de la Moș Crăciun:
feb 21
Acțiune de Crăciun 2011
Braşov
Iată cateva fotografii de la actiunea de Craciun facuta la o casa de copii din Zarnesti, jud Brasov.
ian 30
Acțiunile campaniei din decembrie 2011
Oneşti
Foto
am dus la o familie cu copii din Slanic Moldova si la 3 familii cu copii din Cerdac pachete consistente cu alimente, dulciuri, jucarii si haine; am dus pachete cu alimente si haine la 6 familii de la Casin; liceenii de la Colegiul Tehnic Gh Asachi din Onesti au pregatit 30 de cutii de pantofi cu daruri de Craciun ( in cadrul campaniei ,,Ajuta-ne sa ajutam !” ) pentru copii nevoiasi; de asemenea au pregatit si daruit pachete cu alimente pent ..
ian 04
Copiii de la Centrul de Plasament "Sfanta Maria"
Bucureşti
In data de 3 ianuarie 2012 copiii de la Centrul de Plasament "Sfanta Maria" din Bucuresti, strada Trompetului Nr 117, au primit rechizite in valoare de 5000 Ron. Aceste rechizite erau foarte necesare pentru a continua noul trimestru al anului scolar. Copiii nu mai sunt in centru, ci stau in 3 apartamente inchiriate. Nevoile sunt : detergenti, pasta de dinti, periute, sapun, sampon, incaltaminte, haine si nu in ultimul rand dulciuri. Cei aflati ..
dec 05
Mos Craciun si copii saraci
Oneşti
Foto
Colinde, bucurie, miros de scortisoara si vin fiert. Se apropie Craciunul si toti ne lasam vrajiti de magia sarbatorilor de iarna. Il asteptam cu mult drag pe Mos Craciun, numai ca el uita uneori de copiii saraci. Asa ca, noi, echipa Asociatiei “BUCURIA CELOR NECAJITI” ii reamintim Mosului ca exista si acesti copii tristi si mai putin fericiti, care-l asteapta cu multa bucurie in pragul casei. Fii generos! Alatura-te echipei noastre si trans ..
dec 01
Actiuni curente Iunie - Noiembrie
Oneşti
Foto
Am oferit unei vaduve cu 3 copii un ajutor material in valoare de 600 lei pentru plata datoriilor curente ale apartamentului sau neincalzit; Am ajutat-o pe tanara orfana Irina sa-si rezolve unele problemele de sanatate; Am impartit elevilor de la Colegiul Dimitrie Cantemir, 850 de pliante cu viata Sf Dimitrie Izvoratorul de mir; Am ajutat-o pe Camelia Hurmuzache sa faca pomana de 1 an pentru copii sai morti in incendiu; Am platit pentru o f ..
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate