blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Acţiuni

iul 25
Actiuni mai - iunie 2012
Oneşti
Am donat 500 kg de cartofi catre Centrul Alexandra; Am donat 200 kg de cartofi si alte alimente, inclusiv paine ( 200 lei ) pentru 40 de familii necajite; Am donat 500 lei familiei Ionascu, pentru fetita lor Georgiana, bolnava de autism; ulterior al donat alti 500 lei, bani obtinuti din cutiile de donatii din magazine si din sponsorizari; Pentru o familie cu probleme din mun. Roman am donat haine si alimente; Am donat unei eleve silitoare ..
iul 20
Cumpar din Romania ta!
Oneşti
La initiativa unor tineri inimosi din Bucuresti am inceput aceasta actiune.Ei ne-au donat suma de 500 lei, cu conditia sa cumparam cartofi din comuna CORNU LUNCII de langa FALTICENI, bucurand pe batranii cultivatori de acolo.Cartofii cumparati au fost donati pentru nevoiasii din Onesti si imprejurimi. Bucuria acestei actiuni este dubla: pe de o parte pentru batranii care nu au posibilitatea sa-si vanda cartofii si pe de alta parte, pentru nevoias ..
mai 28
Acțiuni mai 2012
Bucureşti
Foto
22 de copii de la Centrul de Plasament Sf. Maria din sectoul 5 si 10 tineri de la "Fundatia Usa Deschisa" din sectorul 6 au fost la concertul "Tineri interpreti si Muzica lumii" organizat de Reporter Media Production in colaborare cu Fundatia Reporter pe 12 mai 2012. O parte din banii stransi din vanzarea biletelor au fost donati tinerilor interpreti, copii foarte talentati dar fara posibilitati materiale. Maria Lupea din Bucuresti, din pensi ..
mai 18
Acțiuni de Sfintele Sărbători de Paști
Oneşti
Foto
Actiunile noastre in luna aprilie si de Sfintele Sarbatori de Pasti: 200 de familii din Onesti, Slanic Moldova, M-rea Casin au primit pachete cu alimente ( 1 l ulei, 1 kg zahar, 1 kg orez, 1 pui, 1 borcan gem, 1 cozonac, 1 piine, dulciuri ) Am dus copiilor, din Centrul Alexandra, fructe si pulpe de pui; incepand cu prima miercuri si vineri de dupa Sfintele Paste oferim saptamanal, copiilor, clatite sau pizza Am dus copiilor de la Centrul Ca ..
mai 18
Activitate martie 2012
Oneşti
Actiunile noastre din luna martie 2012: Am donat 500 lei, respectiv 300 lei pentru doua doamne din Onesti, bolnave de cancer Am dus copiilor, din Centrul Alexandra, fructe, dulciuri si pulpe de pui Am dus copiilor de la ,,Binecuvantati copii”, de doua ori pe saptamana, clatite cu gem Am asigurat o masa calda ( lunara ) copiilor necajiti din cadrul Asociatiei ,,Acasa la Biserica” ( de la biserica Sf. Nicolae – Onesti ) De Lasatul se ..
mai 09
Activitate mai 2012
Braşov
O familie cu conditie sociala modesta din Brasov a primit ajutor cu alimente si medicamente in valoare de 600 RON.
apr 15
Acţiune de Sfintele Sărbători de Paşti
Braşov
Foto
Hristos a înviat! Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti 10 copii de la casa de copii Zărneşti au primit din partea Asociaţiei "Bucuria celor necăjiţi" din Braşov incaltaminte, rechizite si dulciuri. La Cantina de Ajutor Social din Săcele s-a cumpărat pască şi cozonac pentru toata lumea.
mar 29
Activitate martie 2012
Braşov
Foto
Alexandru, baiatul cel mare de la casa de copii din Zarnesti, a primit pantofii de alergare din imagine. Toate acestea au fost necesare in vederea sustinerii examenului psihologic si a probelor sportive la Liceul militar Breaza. Toate probele au fost trecute cu brio! Mai urmeaza examenul la matematica si romana, probabil la inceputul lui iunie.
mar 06
Acțiuni curente ianuarie-februarie 2012
Oneşti
am asigurat zilnic, in perioada foarte geroasa, mancare calda pentru 10 persoane, oameni ai strazii, la adapostul deschis la Spitalul municipal Onesti; am asigurat zilnic hrana calda pentru 2-3 familii; asiguram permanent, saptamanal, alimentele necesare pentru o eleva silitoare de liceu din Onesti, cu o situatie materiala dificila; am donat tinerei de 23 ani din Comanesti, Denisa Corina Porfir, bolnava de leucemie, un ajutor de 2000 lei ; c ..
mar 05
Moș Crăciun la cantina socială
Braşov
Copiii din evidenta cantinei din Săcele s-au bucurat și anul acesta de darurile primite de la Moș Crăciun:
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate