blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Acţiuni

mar 18
Activități 2011 - prezent
Cluj
Foto
Din martie 2011 până în prezent Asociația „Bucuria Celor Necăjiți” - Filiala Cluj desfășoară acțiunea „Dăruind vei dobândi”, acțiune care a adus pe chipul oamenilor nevoiași un strop de bucurie, care ne-a umplut și nouă sufletele de mulțumire și împlinire. Acestea au fost posibile cu ajutorul celor care ne-au susținut și ne-au ajutat în această activitate și pentru aceasta le mulțumim și îi așteptăm s ..
feb 14
Activități Ianuarie 2013
Oneşti
Am continuat, dupa reinceperea scolii, Proiectul Dar din Dar, cu cele doua sandwich-uri, pentru 125 copii; Am platit caminul pentru gemenele Nedelcu; Am platit lumina pentru cele doua camere din aleea Viorelelor, unde locuiesc asistatii nostri; 20 de familii numeroase au primit haine, alimente si mincarea gatita saptamanala; Oamenii strazii de la azilul de noapte al Primariei Onesti au primit zilnic paine si de 2-3 ori pe saptamana mancare ..
feb 05
Donează 2%
Oneşti
După cum știi, fiecare salariat sau pensionar plătește lunar impozit pentru sumele pe care le primește. Conform legii, la sfârșitul anului poți alege tu cum vrei să fie cheltuită o parte din impozitul tău, redirecționând cei 2% din impozitul pe venit către o entitate nonprofit (organizație non-guvernamentală) care servește o cauză dragă ție.Dacă în anii care au trecut ai ales “Bucuria celor necăjiți” pentru a trimite d ..
ian 03
Activități Decembrie 2012
Oneşti
În preajma sărbătorilor de iarnă, devenim mai buni, ieșim din egoismul nostru și privind în jur îl observăm pe cel gol, pe cel flămând, pe cel bolnav, pe cel închis ... și din puținul nostru încercăm să dăruim. Puțin cu puțin am adunat și astfel pe masa oamenilor necăjiți au apărut bunătățile care le-au îndulcit sărbătorile. Dăruind fiecare un bănuț, un pic de timp, mai multă dragoste și multă, multă bunăvoin ..
dec 15
Activități Noiembrie 2012
Oneşti
din aceasta luna, 105 elevi primesc zilnic doua sandwich-uri proaspete; familiile cu multi copii au primit alimente, haine, medicamente si mincare gatita pentru una, doua zile; pentru familia Coman din Casin s-a platit un abonament lunar la lapte, pentru cei 3 copii minori; ca raspuns la solicitarea noastra, prin bunavointa unor membri ai Asociatiei Bucuria celor Necajiti, s-a platit, pentru inca o luna, caminul gemenelor Nedelcu; prin buna ..
nov 15
Activități Octombrie 2012
Oneşti
familia Doaga din Bogdanesti ( familie saraca, cu 3 copii mici ) a primit alimente in valoare de 140 lei, haine si suma de 100 lei; silitoarea noastra eleva de liceu a primit rechizite in valoare de 40 lei, haine, mancare gatita si suma de 50 lei; ulterior a fost ajutata sa-si cumpere manuale si rechizite; familia Petronelei ( fetita bolnava de autism ) a primit haine, jucarii si mancare gatita pentru cateva zile; ulterior s-au oferit aliment ..
oct 16
Actiuni Septembrie 2012
Oneşti
„Uneori este foarte greu sa nu faci nimic.” Am continuat ajutorul financiar de cate 250 lei pentru 4 copii/tineri cu autism, care fac terapie; Asiguram pentru tanara orfana Irina si pentru fam Paciu, plata cheltuielilor de intretinere si chirie pentru garsonierele in care locuiesc; Am continuat un proiect lunar in care 4 familii nevoiase au primit hrana gatita pentru o zi; Pentru 40 de tineri de la Penitenciarul Tg Ocna am asigurat in ..
sep 07
Actiuni desfasurate in perioada vacantei de vara
Oneşti
Iulie 2012 pentru 85 de copii de la Centrul Alexandra din Onesti si alte 40 de persoane din familiile sarace am oferit un desert dulce ( valoare 250 lei ) am cumparat lapte praf pentru copii sugari din familiile sarace ( valoare 250 lei ) tinerii orfani Maria si Cristian au primit pachete cu alimente o familie din blocul Evazat a primit alimente, bani si haine August 2012 actiuni s-au bazat pe alimente cumparate din cei 600 lei cole ..
aug 25
Asociația ,,Bucuria Celor Necăjiți” sau Cum să nu uităm de cei mai triști ca noi!
Oneşti
Asociația „Bucuria Celor Necăjiți” este o organizație non-guvernamentală, creștin-ortodoxă, non-profit care a luat ființă în martie 2009 în Onești din nevoia sufletească a unui grup de oameni inimoși, cu credință în Bunul Dumnezeu, de a-i ajuta pe semenii lor nedreptățiți de soartă. Asociația își desfășoară activitatea exclusiv pe bază de voluntariat. Membrii și colaboratorii donează și colectează bani, aliment ..
aug 02
Actiuni permanente lunare si saptamanale
Oneşti
Asiguram zilnic hrana calda pentru 2-3 familii; Asiguram permanent, saptamanal, alimentele necesare pentru o eleva silitoare de liceu din Onesti, cu o situatie materiala dificila; Asiguram lunar un ajutor financiar de cite 250 lei pentru 2 tineri cu autism, care fac terapie in cadrul Asociatiei de Autism Renasterea Sperantei din Bucuresti ; Asiguram lunar un ajutor financiar de cite 250 lei pentru 2 copii cu autism, de 4 si 5 ani, care fac t ..
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate