blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Acţiuni

mar 24
Acţiune de Buna Vestire
Oneşti
Foto
In cinstea Sarbatorii Bunei Vestiri, Asociatia BUCURIA CELOR NECAJITI a ajuns cu pachete continand mancare gatita: sarmale, peste marinat, ciorba de fasole, zacusca de ghebe, dulceata de afine, paine, prajituri si o iconita a sarbatorii, la 200 persoane sarace din zona de jos a mun. Onesti: strazile Victor Babes, Calea Marasesti, cartier TCR, etc. si la 30 de persoane din localitatile Slanic Moldova si Cerdac. Produsele au fost preparate prin vo ..
mar 18
Marșul pentru viață
Foto
Asociația "Bucuria Celor Necăjiți" și Asociația de Tineret ONESTIN vă invită să participați la Marșul pentru Viață, ediția 2014, care va avea loc pe data de 21 martie, ora 12:00.
mar 12
Acțiune “Familia nevoiașă”
Foto
Luni 10 martie 2014, in cadrul actiunii “Familia nevoiasa”, voluntarii Asociatiei “Bucuria celor Necajiti” au distribuit pachete cu alimente la 29 de familii (reprezentand 53 de persoane) din blocul K 58 din Onesti si la 3 familii cu multi copii (reprezentand 18 persoane) din Onesti si Bratila. Pachetele contineau mancare gatita de post (ciorba, tocanita, muraturi), dulceata, paine, zacusca, etc. Din banii stransi, prin donatiile dumneav ..
feb 24
Actiunea din sambata Mosilor de Iarna
Oneşti
Foto
Cu ajutorul Maicii Domnului, in Sambata Mosilor de Iarna, pe 22 februarie 2014, voluntarii Asociatiei Bucuria celor Necajiti au pregatit pt persoanele nevoiase din mun Onesti, 60 kg fasole cu carnati, 60 kg mazare cu piept de pui, 60 kg de varza calita cu carne afumata, 60 kg orez cu ciuperci si afumatura, 100 kg ciorba dreasa, 120 litri lapte cu orez, 60 kg dulceata gutui, 100 branzoaice, 200 paini si 100 prajituri Magura care au fost distribuit ..
feb 08
Ultima actiune - Proiect "Averea mea este ceea ce stiu"
Oneşti
Foto
Ora 10 - Vizita la Fabrica de produse de patiserie Serban, de la intrarea in Satul Catolic Imbracati in halate albastre si cu papucei albastri pt incaltaminte, cu totii aratam ca niste strumfi. Vizita nu a fost lunga, fabricuta nu este mare, dar ne-a placut sa vedem conditiile de farmacie in care sunt produse patiseriile pe care noi le mancam cu atata placere. Am vazut aici cuptorul de paine, dospitorul, masina de copt covrigi, muncitorii patise ..
feb 01
Actiune de Sfintii Trei Ierarhi
Oneşti
Foto
Sambata 1 februarie 2014 a avut loc o actiune de impartire de alimente de catre membrii Asociatiei “Bucuria celor Necajiti” din Onesti. Actiunea a avut loc ca un prinos adus sarbatorii Sfintilor Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigorie de Dumnezeu Cuvantatorul si Ioan Gura de Aur, din ziua de 30 ianuarie. Alaturi de cei 12 voluntari ai asociatiei implicati in actiune, la distribuirea acestor alimente au fost de un real ajutor 20 de tinerii de ..
ian 13
A patra actiune - Proiect "Averea mea este ceea ce stiu"
Oneşti
Cea de-a patra actiune: La cumparaturi! Am ajuns cu proiectul “Averea mea este ceea ce stiu”, proiect care include 35 de elevi din scoli onestene, la etapa a patra, cea mai asteptata de elevi si nu numai: cea a cumparaturilor, fiecare elev avand alocata suma de 250 lei. S-au mobilizat pentru aceasta actiune 16 voluntari ai Asociatiei “Bucuria celor necajiti”. Pe 8 decembrie voluntarii nostri au primit instructiunile de lucru, banii si a ..
dec 21
Ajunul Crăciunului 2013
Oneşti
Cu ajutorul Maicii Domnului, printr-o muncă susţinută, desfăşurată timp de 10 zile, voluntarii Asociaţiei „Bucuria celor Necăjiţi” au pregătit sarmale, cozonaci şi multe alte bunătăţi. Începând cu 20 decembrie 2013 şi terminând în Ajunul Craciunului s-au împărţit toate aceste alimente la peste 179 familii sărace ( însumând 550 persoane ). Distribuţia pachetelor s-a făcut tot cu voluntarii Asociaţiei noastre. Pachet ..
dec 21
Proiectul "Averea mea este ceea ce stiu" la Radio si la TV
Oneşti
Foto
In emisiune la radio Connect FM Onesti Pe 27 noiembrie, la emisiunea “Alb si negru”, de la ora 14:30 am participat impreuna cu Vlad Nicoara si Claudia Gabriela Triscaru, ambii elevi la Scoala Gimnaziala “George Calinescu”. Gazda a fost domnul Alin Asavei. Cei de la radio ne-au oferit un ceai pentru “incalzirea atmosferei” si apoi ne-au invitat in studio. De la geamul situat la etajul 8 al hotelului “Trotus” se vedea bulevardul R ..
nov 21
A doua acțiune - Proiect "Averea mea este ceea ce știu"
Oneşti
Foto
Desfasurarea celei de-a doua actiuni din cadrul Proiectului Asociatiei „Bucuria celor necajiti”, „AVEREA MEA ESTE CEEA CE STIU”, finantat de Primaria municipiului Onesti si Consiliul Local Onesti: Sambata 16.11.2013 la ora 10.00 a debutat a doua actiune din cadrul proiectului nostru. Gazda noastra a fost Muzeul de Istorie din Onesti, condus de dl director dr. Ioan Vasiliu, care impreuna cu muzeografi si bibliotecari de la Biblioteca Muni ..
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate