blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i în ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Acţiuni

feb 01
Actiune de Sfintii Trei Ierarhi
Oneşti
Foto
Sambata 1 februarie 2014 a avut loc o actiune de impartire de alimente de catre membrii Asociatiei “Bucuria celor Necajiti” din Onesti. Actiunea a avut loc ca un prinos adus sarbatorii Sfintilor Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigorie de Dumnezeu Cuvantatorul si Ioan Gura de Aur, din ziua de 30 ianuarie. Alaturi de cei 12 voluntari ai asociatiei implicati in actiune, la distribuirea acestor alimente au fost de un real ajutor 20 de tinerii de ..
ian 13
A patra actiune - Proiect "Averea mea este ceea ce stiu"
Oneşti
Cea de-a patra actiune: La cumparaturi! Am ajuns cu proiectul “Averea mea este ceea ce stiu”, proiect care include 35 de elevi din scoli onestene, la etapa a patra, cea mai asteptata de elevi si nu numai: cea a cumparaturilor, fiecare elev avand alocata suma de 250 lei. S-au mobilizat pentru aceasta actiune 16 voluntari ai Asociatiei “Bucuria celor necajiti”. Pe 8 decembrie voluntarii nostri au primit instructiunile de lucru, banii si a ..
dec 21
Ajunul Crăciunului 2013
Oneşti
Cu ajutorul Maicii Domnului, printr-o muncă susţinută, desfăşurată timp de 10 zile, voluntarii Asociaţiei „Bucuria celor Necăjiţi” au pregătit sarmale, cozonaci şi multe alte bunătăţi. Începând cu 20 decembrie 2013 şi terminând în Ajunul Craciunului s-au împărţit toate aceste alimente la peste 179 familii sărace ( însumând 550 persoane ). Distribuţia pachetelor s-a făcut tot cu voluntarii Asociaţiei noastre. Pachet ..
dec 21
Proiectul "Averea mea este ceea ce stiu" la Radio si la TV
Oneşti
Foto
In emisiune la radio Connect FM Onesti Pe 27 noiembrie, la emisiunea “Alb si negru”, de la ora 14:30 am participat impreuna cu Vlad Nicoara si Claudia Gabriela Triscaru, ambii elevi la Scoala Gimnaziala “George Calinescu”. Gazda a fost domnul Alin Asavei. Cei de la radio ne-au oferit un ceai pentru “incalzirea atmosferei” si apoi ne-au invitat in studio. De la geamul situat la etajul 8 al hotelului “Trotus” se vedea bulevardul R ..
nov 21
A doua acțiune - Proiect "Averea mea este ceea ce știu"
Oneşti
Foto
Desfasurarea celei de-a doua actiuni din cadrul Proiectului Asociatiei „Bucuria celor necajiti”, „AVEREA MEA ESTE CEEA CE STIU”, finantat de Primaria municipiului Onesti si Consiliul Local Onesti: Sambata 16.11.2013 la ora 10.00 a debutat a doua actiune din cadrul proiectului nostru. Gazda noastra a fost Muzeul de Istorie din Onesti, condus de dl director dr. Ioan Vasiliu, care impreuna cu muzeografi si bibliotecari de la Biblioteca Muni ..
nov 15
Prima actiune - Proiect "Averea mea este ceea ce stiu"
Oneşti
Foto
nov 01
Proiectul "Averea mea este ceea ce stiu"
Oneşti
Foto
Acest proiect, întocmit de Asociația “Bucuria celor necăjiţi” este o continuare a unor proiecte anterioare desfășurate de noi. Parte din elevii cuprinși în acest proiect au fost susținuți material și moral și prin acțiunile din trecut ale asociației.
oct 28
Activități octombrie 2013
Oneşti
Foto
Activitățile noastre continuă, chiar dacă nu le facem întotdeauna cunoscute. Mulțumim tuturor celor care au participat, într-o formă sau alta, la Proiectul nostru „Dar din Dar”, desfășurat în anul școlar 2012 -2013. S-au asigurat, prin acest proiect, pe durata întregului an școlar, gustări (două sandwich-uri ) zilnice pentru 125 copii școlari, proveniți din familii cu venituri modeste, care învață în unitățile de în ..
apr 15
Activități aprilie 2013
Cluj
Luna aceasta am reusit sa ajutam doi tineri cu pachete cu alimente (lipsa cea mai apasatoare) in valoare de 1 milion si vrem tare mult sa ii ajutam lunar inca o vreme pana cand vor primi pensia de la stat si cu ajutorul Lui Dumnezeu se vor putea descurca singuri. Cei doi sunt nevazatori cu o copilarie trista, dar se lupta sa razbata in lumea noastra, care pare ca nu are loc si pentru ei. Sunt oameni curajosi (copii inca ) ce au avut puterea de a ..
apr 06
Activități februarie 2013
Oneşti
La început de primăvară, ASOCIAȚIA BUCURIA CELOR NECĂJIȚI , dorește sănătate și bucurii atât donatorilor cât și primitorilor. Cu ajutorul MAICII DOMNULUI, am reușit și în luna februarie să dăruim zilnic pachețelul celor 125 copii școlari, cuprinși în proiectul nostru din anul 2013. S-a plătit căminul pentru cele două fetițe ale familiei Nedelcu; S-au plătit unele datorii la locuințele asistaților noștri din bloc ..
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate