blog
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi" Contact Despre noi Oraşul tău Oneşti Bucureşti Braşov Bacău Cluj
Asociaţia "Bucuria Celor Necăjiţi"
Icoana Maicii Domnului
Icoana Maicii Domnului
"Bucuria celor Necăjiţi"

Donează 2%

Donează 2%

Picătura de înţelepciune

Preasfânta Fecioara Maria, ea singura, șezând între Dumnezeu și oameni, pe Dumnezeu L-a fãcut fiul omului, iar pe oameni i-a fãcut fiii lui Dumnezeu.
Esența cea mai adâncã a omului este libertatea sau voia sa moralã, și de aceea, unirea existențialã cu Dumnezeu înseamnã pentru om a-i preda în mod liber voința sa.
Slava spre care e chemat omul este aceea de a deveni tot mai mult asemenea cu Dumnezeu, cu cât devine mai mult om.
mai multe

Povestioara săptămânii

Sinceritate
Într-o zi, un preot aude o voce in biserică, dar cuvintele erau neinteligibile. Apropiindu-se de locul de unde venea vocea, el găsește un copil care spunea ceva, și își dă seama că nu-i înţelegea cuv ..
mai multe
Acasă Donează Cum poţi dona? Campania 20% Donează 2% Acţiuni Participă Dăruind vei dobândi Familia nevoiașă Să crești mare! Între oameni bunăvoire

Acţiuni

dec 30
Actiuni de Sfintele Sarbatori ale Nasterii Domnului 2019
Oneşti
Foto
Am fost ajutati in actiunea noastra de Sfintele Sarbatori ale Nasterii Domnului de: copiii de la Scoala Gimnaziala nr. 1 din Onesti, care au daruit 15 pachete complete cu alimente de baza (ulei, zahar, faina, etc.) o clasa de elevi inimosi de la Colegiul National “Dimitrie Cantemir” din Onesti, care au pregatit si oferit unei familii din Borsani foarte multe alimente, haine si jucarii; Grup Serban Holding, care ne-a oferit 150 cozonac ..
dec 20
Cruciulite pentru scoli, spitale si penitenciare
Oneşti
Foto
Cu ajutorul financiar al unor oameni de bine, ca raspuns la apelul facut de parintele ieromonah Macarie Banu de la Schitul Oituz, am achizitionat materialele necesare confectionarii cruciulitelor si am inceput pregatirea acestora. Cruciulitele urmeaza a fi daruite prin scoli, spitale si penitenciare. Multumim tuturor !!!
dec 16
Actiuni de Sfantul Nicolae 2019
Oneşti
Foto
Copii din Borsani, fratiorii lui Cosmin, au primit ghetute si multe alimente (ulei, zahar, orez, mancare gatita: sarmalute si ciorba, dulciuri, etc.); 30 de pachetele cu portocale si ciocolatele au fost impartite copiilor care s-au impartasit la Schitul Oituz;O mama din Moinesti cu 6 copii a primit multe alimente si dulciuri, plus un banut de pus in ghetutele copiilor;Cu George am colindat, cu jucarii si hainute in dar, pe la familiile necajite ..
dec 10
Actiuni din luna noiembrie 2019
Oneşti
Foto
La inceput de noiembrie am ajuns din nou cu Cosmin la Iasi pentru un control neurologic. Familia lui este ajutata saptamanal cu medicamente, haine si alimente.In ajunul Sarbatorii Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril, doamna Mihaela impreuna cu un grup de colege, au pregatit 110 pachete cu dulciuri pentru toti elevii Scolii Gimnaziale Temelia, din com. Gura Vaii, dar si pentru prichindeii de la Gradinitacu program normal din Temelia.Evghenie d ..
nov 05
Actiuni din luna octombrie 2019
Oneşti
Foto
In primele zile ale lunii octombrie, impreuna cu Cosmin si bunica lui, am calatorit la Iasi, unde Cosmin a fost operat cu succes. Intregul nostru efort financiar s-a ridicat la o suma de cca. 2000 lei. Cat despre efortul sufletesc acesta nu s-a putut masura decat in bucuria reusitei. Multumim tuturor celor care ne-au purtat in gandurile lor bune si in rugaciunile lor. Dupa revenirea acasa, intreaga luna, am fost de 3 ori pe saptamana cu Cosmin la ..
oct 17
Actiuni din luna septembrie 2019
Oneşti
Foto
La inceput de an scolar, prin Actiunea “Ghiozdanelul”, 46 de ghiozdane cu tot ce trebuie in ele au ajuns la copii din Slanic. Alte 3 ghiozdane au ajuns la fratii lui Cosmin din Borsani, iar un ghiozdan la Petrut, baiatul Petronelei.La o familie din Slanic cu 2 copii frumosi am ajuns de doua ori cu multe alimente, haine, etc. O fata foarte buna la invatatura, dar fara posibilitati materiale, a primit, printr-un contract de sponsorizare, banii nece ..
sep 09
Actiuni din luna august 2019
Oneşti
Foto
Un preot vrancean bolnav de cancer a primit o suma de bani ca ajutor pentru tratament.Familia lui Cosmin din Borsani a primit 100 lei, alimente, haine si medicamente. Familia Coman din M-rea Casin a primit 70 lei, lapte praf, pampers si medicamente uzuale.Petronela si familia ei au primit alimente. Familia Mihaelei din Borzesti a primit 150 lei, alimente, haine si medicamente. Iuliana din Ferastrau a primit 30 lei pentru a-si cumpara adidasi, hai ..
aug 07
Actiuni din luna iulie 2019
Oneşti
Foto
Cosmin, baiatul din Borsani, cu ajutorul nostru sufletesc si financiar, a ajuns la Iasi unde a fost supus unui examen RMN (1200 lei), fiind consultat si de doctorul neurolog si de doctorul pediatru. Dupa toate acestea a primit un tratament adecvat pentru crizele lui de epilepsie si a fost programat si pentru operatie, avand si alte probleme de sanatate, pentru 4 octombrie.Familia Coman din M-rea Casin a primit in mijlocul ei al 7-lea copil, care ..
iul 10
Actiuni din luna iunie 2019
Oneşti
Foto
Familia lui Cosmin, baiatul cu epilepsie din Borsani, a primit alimente si medicamente. Prin efortul nostru sustinut bunica lui Cosmin a primit drept de semnatura, in probleme medicale, pentru el si astfel Cosmin poate sa-si faca analizele medicale necesare, urmand sa fie programat la operatie si tratamente pentru ameliorarea starii lui de sanatate. Evghenie din Tg Ocna a primit 500 lei pentru tratamentul sau lunar foarte costisitor. Petronela ..
iun 03
Actiuni din luna mai 2019
Oneşti
Foto
Pe cheltuiala asociatiei noastre, Cosmin, baiatul cu epilepsie din Borsani, a fost dus la control la Iasi la un doctor pediatru neurolog, unde i s-a facut analize si RMN. Intru-cat trebuie operat, avand si alte probleme de sanatate, s-au facut si se fac interventii la primaria comunei Cotofanesti, de care apartine satul Borsani, pentru desemnarea unui tutore legal pentru Cosmin – in persoana bunicii lui, care sa semneze acceptul pentru aceasta in ..
înainte 1 2 3 4 5 ... 16
Vino alături de noi pe Facebook Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@gmail.com Scrie-ne pe bucuriacelornecajiti@yahoo.com
Hartă site
Copyright © 2011-2018 Bucuria celor necăjiţi. Toate drepturile rezervate